Štyri spôsoby, ako získať chlapa snov!

Ktorá by ho nechcela? Pána dokonalého, hrdinu, s telom Adonisa, a dušou dobráka od kosti. Skrátka princa na bielom koni.

03.04.2016 11:00
romantika, rande, láska Foto:
Muža svojich snov formujte hneď po prvom stretnutí.
debata

Mnoho žien rezignovane krúti hlavou, že taký neexistuje. No možno iba nevedia, ako ho získať a trochu dotvoriť.

Bez práce nie sú koláče, ani dokonalý chlap

Pri mužoch platí, že aj ten najlepšie vychovaný bude vo vzťahu k ženám krčmový samorast, ktorého názory na ženy formovali spolužiaci, kamaráti a pohostinstvá. Aj dobrí chlapi majú muchy, no ak máte pocit, že tento by stál za to, aby ste s ním skončili v spoločnej posteli, musíte konať okamžite. Muža si vytvarujete, len keď je horlivo zamilovaný. Teda okamžite mu nasúkajte na ramená, čo zbožňujete, čo od života chcete, ako by sa k vám mal správať, čo milujete a naopak nenávidíte. V čase horúcej lásky máte najväčšiu šancu, že všetko akceptuje. Potom už nie.

Lovte vo svojej oblasti záujmu

Mnoho žien spraví zásadnú chybu, že čaká, kým im chlap zaklope na dvere. No a nakoniec ostávajú samé! Ďalší typ sa nechá opantať fyzickou krásou a potom rieši všetko ostatné. Iskra je prirodzene dôležitá, ale verte či nie, pekného, dobre formovaného a sexi chlapa nájdete aj na miestach, kde sa sama cítite dobre. Nedajte sa zlákať na rady kamošiek, ktoré vás zoberú kdesi na diskotéku, do baru, či na dovolenku a plánujú vás zoznámiť s pánom božským. Základ vzťahu sú spoločné záujmy, fyzická príťažlivosť a sexuálny súzvuk. Začnite sa teda ohliadať po chlapovi, čo má podobné záujmy ako vy. Následne vyberať telo a zvážiť aj iné rozkoše.

Voľte natural

Nie je to len správna cesta v stravovaní, ale aj pri budovaní vzťahov. Nájsť toho pravého, ktorý k vám zapadne ako ozubené koliesko cez internet, anonymné zoznamky a sociálne siete je veľmi nízka. Práve tu si najviac mužov nafukuje svoje ego a chcú byť viac ako sú. Ak uveríte jeho virtuálnej pseudo podobe, budete v realite sklamaná. Ak chcete skutočne chlapa snov, je potrebné si ho ohmatať, vyskúšať, skrátka overiť v bežnom živote, nielen cez obrazovku počítača.

Musíte vedieť, čo chcete a čo obetujete

Ak chcete dokonalého chlapa, musíte mať presný sumár vlastností, ktoré sú pre vás vo vzťahu najdôležitejšie a neupustiť z nárokov. Zároveň treba pripustiť, že vysnívaný chlap bude mať aj nedokonalosti. Áno, treba s nimi počítať a dobre vedieť, čo ste ochotná tolerovať. Ak si spravíte takýto sumár na papieri, veľmi rýchlo prelustrujete potenciálnych nápadníkov, či sa vtesnajú do schémy. Ak začnete ustupovať a robiť kompromisy, nikdy nebudete s partnerom spokojná a to značí v budúcnosti poriadne problémy.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #dokonalosť #ideálny muž #prirodzenosť #formovanie vzťahu

+ Dnes si jednoznačne oddýchnite do sýtosti, potrebujete to.
Nesnažte sa o niečom presvedčiť, sami dobre viete ako...

+ Pravidelným cvičením môžete docieliť zdravý a vyrovnaný chrbát.
Neponižujte sa, ste lepší ako si myslíte,...