Recept: Kyslá kapusta so šošovicou a hubami
Foto: SHUTTERSTOCK
Potrebujeme:
- 1 cibuľa
- 2 jarné cibuľky
- 75 g šampiňónov
- 1 PL oleja
- 65 g červenej šošovice
- 120 ml zeleninového vývaru
- 175 g kyslej kapusty
- 1 rajčina
- soľ
- korenie
Ako na to?
- Cibuľu pokrájame nadrobno. Šampiňóny očistíme a pokrájame. Spolu opražíme na oleji, pridáme červenú šošovicu.
- Podlejeme zeleninovým vývarom, prikryjeme a varíme 10 minút.
- Jarné cibuľky pokrájame a spolu s kyslou kapustou opražíme na oleji.
- Paradajku očistíme a pokrájame na kocky, pridáme k šošovici.
- Napokon všetko zmiešame v jednom hrnci, dochutíme soľou a korením. Podávame.
Toto menu obsahuje 300 kcal