Stravujte sa ako modelky zo šou Heidi Klum, výsledky sú zaručené

V šou Germany’s Next Topmodel sa Heidi Klum stará o to, ako sa jej zverenkyne stravujú. Tu sú jej odporúčania.

24.06.2015 11:00
Heidi Klum v žiarivej červenej kreácii Atelier... Foto: ,
Heidi Klum v žiarivej červenej kreácii Atelier Versace.
debata

Heidi Klum svojim zverenkyniam v šou Germany’s Next Topmodel dáva odporúčania, ako si udržať skvelé krivky. Ona sama je príkladom toho, že jej rady fungujú. Ako 42-ročná sa môže pochváliť skvelým telom.

Mäta, zázvor, citrón

Počas dňa treba veľa piť, ale výlučne vodu, ochutiť ju môžete citrónom alebo zázvorom. Vymeniť ju môžete aj za nesladené a neochutené čaje. Sladené nápoje treba odstrániť, pretože nielenže sú bohaté na kalórie, ale navyše nie sú dobré ani pre pokožku. Počas leta si môžete pripraviť ľadový čaj z čerstvej mäty.

Čím zelenší list, tým…

Heidi Klum pred nádejnými modelkami často opakovala vetu: „Čím je list zelenší, tým je pre teba zdravší“. Čím výraznejšiu farbu majú šalátové listy, tým viac vitamínov a minerálnych látok obsahujú. Odporúča vložiť listy do mixéra, pridať vodu a niekoľko kúskov čerstvého ovocia a zelené smoothie je na svete! Denne si doprajte aspoň jeden takýto nápoj.

Na večeru rybu

Modelkám na večeru doporučuje predovšetkým ryby, ale radšej dusené ako pečené. Ak máte predsa len chuť na niečo pečené, zvoľte olivový alebo kokosový olej a k chudému mäsu podávajte ako prílohu výlučne zeleninu.

Namiesto cukru steviu

Ak dostanete chuť na niečo sladké, nemusíte zvádzať tvrdý boj, maličkosť denne si doprajte. V žiadnom prípade však príjem sladného neprehánajte, pretože na to doplatí vaša postava aj pleť. A namiesto cukru Heidi Klum doporučuje ako sladidlo používať výlučne steviu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #strava #Heidi Klum #cukor #stévia #Germany’s Next Topmodel

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...