Ideálny štart na ráno! Doprajte si nízkosacharidové raňajky, vyskúšajte rajčinovo-mozzarellovú omeletu.
Na 1 porciu potrebujete:
- 100 g koktejlových paradajok
- 1/2 syru mozzarella
- 3 vajcia
- 30 ml mlieka
- soľ
- čierne korenie
- trocha masla
- čerstvú bazalku a petržlen
Ako na to?
1. Umyte rajčiny a nakrájajte ich na polovice. Na plátky pokrájajte aj mozzarellu.
2. Vajcia rozmiešajte s mliekom, pridajte čerstvý peržlen, soľ, korenie.
3. Na panvicu dajte trocha masla a zohrejte.
4. Nalejte zmes vajíčok a mlieka na panvicu, rozložte rajčiny a mozzarellu, 3–5 minút nechajte piecť.
5. Preložte na tanier a ozdobte čerstvou bazalkou.