Pozor! Tu sú znamenia, že potrebujete viac času sama pre seba

Hoci partnera milujete, tráviť s ním všetok čas môže byť únavné.

05.02.2020 17:00
depresia, únava, žena, smútok Foto:
Ste stále unavená?
debata

O všetkom ho informovať, neustále byť po ruke, spolupracovať takmer non-stop. Aj vy si zaslúžite poriadne sa nadýchnuť, užiť si svoj vlastný program, byť sama so svojimi myšlienkami či záľubami. Tak si to doprajte a vaše pocity zo vzťahu aj zo života budú určite lepšie. Tu sú tipy!

Už si ani nespomínate, kedy ste sa do niečoho pustili len tak spontánne, bez toho, aby ste to vopred oznámili partnerovi? Aj to je jedno zo znamení, že čas pre seba si musíte dopriať vo zvýšenej miere. Máte chuť len tak vyraziť na romantickú komédiu alebo si zacvičiť nejakú horúcu novinku? Tak do toho! Svoj život aj čas si predsa organizujete sama!

Aj časté hádky sú signálom, že jednému aj druhému vzťah akosi „prerastá“ cez hlavu. Pritom veľakrát sú konflikty zbytočné, len je doma akosi „dusno“ a tak sa jeden z vás potrebuje ventilovať aj týmto spôsobom. Pritom je recept viac ako jednoduchý – ak doma necítite pohodu, doprajte si čas pre seba – každý si môžete vyraziť, kam potrebuje, kam vás to ťahá, kde sa nabijete pozitívnou energiou…

Únava sa takisto spája s tým, že sa dostatočne nevenujete samej sebe. Únavu totiž môže spôsobovať aj neustála prítomnosť ľudí okolo nás a to aj v prípade, ak ide o našich blízkych. Neschopnosť „vypnúť“ a dovoliť si čas bez povinností, bez spoločenskej konverzácie či čohokoľvek zaväzujúceho, by nemal byť v našom živote až takou vzácnosťou.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #partner #únava #samota

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...

+ Pomáhajte s triedením odpadu, deti uvidia ako vám na tom záleží.
Zopár vecí sa pokazilo, avšak to nemusí byť len...