Tajomstvo štíhlučkej Karlie Kloss prezradené! Takto to robí

Pravdaže, americká modelka Karlie Kloss má "dobré gény". Avšak za svoju štíhlu postavu vďačí aj špeciálnej strave - podrobnosti prezradila na Instagrame. Nič nezatajila!

28.02.2017 13:00
Modelka Karlie Kloss v róbe Derek Lam. Foto: ,
Modelka Karlie Kloss v róbe Derek Lam.
debata

Disciplína je u 1,80 m vysokej modelky kľúčové slovo. „Každý deň športujem – pilates, box, strečing a beh, aby som skutočne pretrénovala všetky svalové skupiny.“ Svoju postavu si modelka udržiava aj vďaka prísnemu stravovaciemu plánu – na rozdiel od nezdravej drastickej diéty je skutočne vyvážený.

Raňajky

Karlie Kloss začína deň buď dobrou porciou zdravých omega-3-mastných kyselín a bielkovín. Losos, praženica a avokádo – ide o jeden z najvyváženejších raňajkových variantov, ktorý je mimoriadne obľúbený. Sacharidy sú na stole len zriedka a ak, tak v podobe ovocia či medu. Palacinky preferuje modelka len bezlepkové, v kombinácii s ovocím. Výhoda tejto stravy: Hladina cukru v krvi stúpa len pomaly, zasýti na dlhšie a tým pádom nehrozí vlčí hlad.

Energetický kopanec

Čaká vás dôležité stretnutie a potrebujete okamžite energiu? Karlie Kloss sa v takom prípade spoľahne na čerstvý japonský nápoj matcha. Povzbudí rovnako ako káva, na rozdiel od nej však nezaťaží žalúdok.

Obed

Zelenina na všetky spôsoby, pričom prednosť dáva blondínka surovej zelenine, medzi jej obľúbené jedlá patria cukinové špagety. Kombinuje ich s bielkovinami (tofu), zdravým tukom a bylinkami.

Olovrant

Namiesto nezdravého bieleho chleba alebo čokoládovej tyčinky siahne Karlie radšej po smoothie miske s chia semienkami a čerstvým ovocím.

Večera

Posledné jedlo dňa nekonzumuje neskôr ako o 18. hodine. Večera pozostáva buď z výdatnej polievky s kuracím mäsom a zeleninou alebo je proteínová. Ryby obľubuje zvlášť v surovom stave – napríklad sushi s nakladaným zázvorom. Pozor! Každé jedlo je „obklopené“ veľkou dávkou zeleniny. A aby sme nezabudli a nezabudnite ani vy, keď si z Kloss začnete brať príklad – pije denne aspoň tri litre vody, ale večer si občas dopraje pivečko.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #chudnutie #ovocie #zelenina #pilates #sacharidy #Karlie Kloss #bielkoviny

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...