Ráno podľa úspešných ľudí? Tieto tri veci by ste mali spraviť

Túžite mať úspešný deň? Zvládnuť ho na jednotku a večer si môcť povedať, že ste úspešný človek? Tak potom to skúste podľa receptu "úspešných" ľudí.

23.02.2017 07:00
žena, notebook, zoznámenie cez internet Foto:
Urobiť si hneď ráno zoznam úloh vám pomôže zavŕšiť deň úspešne.
debata

Aspoň na ten sa odvoláva prieskum webového portálu Prevention.com, z ktorého citoval britský magazín Daily Mail. Stránka odtajnila tri aktivity, ktoré zvyknú úspešní ľudia urobiť hneď po zobudení, ešte predtým než si sadnú k raňajkám.

Nejde pritom o nič zložité, ale stránka tvrdí, že práve takýto postup sa osvedčil ľuďom, ktorí sa považujú za šikovných a zvládajúcich bežné denné fungovanie bez zaváhania. Deň štartujú nasledovne.

1. Urobia si zoznam povinností

Spísať si, čo vás v daný deň čaká a ktoré úlohy by ste nemali obísť, ale naopak naplniť ich a dokončiť, je vraj kľúčové pre zvládnutie náročného rozvrhu. Týmto spôsobom sa totiž motivujete, ale zároveň aj vyčleňujete dôležité úlohy, ktoré v daný deň treba zvládnuť. Urobiť si poriadok v dennej aktivite prispieva k efektívnosti činností.

2. Počúvanie energickej hudby

Už počúvanie hudby vo všeobecnosti stimuluje mozgovú činnosť a početné prieskumy ukázali, že hudba zlepšuje mozgovú aktivitu aj schopnosť riešiť úlohy. Ak do toho pridáte ráno dynamickejší rytmus, rýchlejšie sa preberiete.

3. Čítanie inšpiratívnych odkazov

Vždy ste sa smiali z tých, ktorí si na sociálne siete umiestňujú všemožné mottá a životné múdrosti. Ale vedzte, že práve pár múdrych myšlienok na ráno vám môže pomôcť k tomu, aby bol váš deň úspešnejší. Podľa odborníkov údajne táto aktivita dokáže znásobiť náš optimizmus a dodá vám energickejšiu náladu na plnenie úloh.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #hudba #úspech #šťastie #zivot #zoznam #ráno

+ Nenamáhajte svoju pokožku, doprajte jej starostlivosť akú si zaslúži.
Nové príležitosti na zlepšenie financií sú...

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, kľúč k úspechu.
Nebojte sa toho čo bude, pre vás všetko dopadne najlepšie ako...