S Vierkou Ayisi môžete meditovať aj tancovať priamo v obývačke

Zdravý životný štýl je "in". Ak nemáte práve času nazvyš, môžete zmenu životného štýlu odštartovať priamo vo vašej obývačke a navyše pod odborným vedením.

10.02.2017 13:00
Vierka ayisi Foto:
Tanečníčka Vierka Ayisi na krste jej internetovej relácie FIT INSPIRIT.
debata

Tanečníčka Vierka Ayisi sa rozhodla svoju lásku k pohybu, tancu i meditáciám pretaviť do projektu FIT INSPIRIT, ktorý sa zameriava na inštruktážne cvičenia a zdravé bytie. Možno si poviete, že podobných cvičení ste už videli na internete mnoho. Čím je toto iné? Okrem posilňovacích cvikov spája ľahké tanečné prvky a jeho súčasťou je aj výučba jogy. Práve joga sa teší v poslednej dobe veľkej obľube, pretože dokáže ľuďom priniesť okrem pohybu aj pokoj mysle a celkové uvoľnenie.

"Ideu svojich online cvičení, vďaka ktorým môžu ľudia cvičiť doma a zadarmo, som nosila v hlave dlho. Počas posledného pol roka som všetku energiu venovala vzniku relácie. Vpred ma poháňa predstava, že môžem pomôcť ľuďom rozhýbať telo, nabrať fyzickú kondíciu, vyčistiť a upokojiť myseľ,“ hovorí mladá tanečníčka a trénerka.

Ako vyzerá cvičenie podľa Vierky Ayisi? „Cvičenia trvajú 15 až 20 minút, skladajú zo štyroch častí – rozcvičky, tanca, posilňovacích cvikov a jogy. Na tú kladiem veľký dôraz, pretože nie je dôležité mať len zdravé telo, ale i ducha,“ myslí si Vierka Ayisi a dodáva: "Cvičme nielen kvôli tomu, aby sme dobre vyzerali, ale aby naše telo zdravo fungovalo.“

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Vierka Ayisi #FIT INSPIRIT

+ Na každom kroku na vás čakajú prekážky, je to však v poriadku.
Zabudnite na televíziu, sústreďte sa na niečo na...

+ Výzvy vás posunú ďalej, čeľte im s odvahou.
Ak chcete niečo dosiahnuť, stačí len ísť podľa plánu....