Žite aktívnejšie! Ale ako? Vstaňte z pohovky a pestujte koníčky

Ak do vášho života dostanete viac energie, budete sa cítiť oveľa lepšie.

22.01.2017 13:00
hory, kopce, zima, sneh, dovolenka, rodina,... Foto:
Zmeniť životný štýl na aktívnejší sa dá aj v zime.
debata

Pestujte svoje záľuby

Nájdite si niečo, čo vás bude baviť. Aktívni ľudia sú „rozlietaní“ na všetky strany a to im dodáva životnú energiu. Nemusíte práve „lietať“ z jedného koníčka na druhý, predsa len sa nechajte niečím uniesť. Obľúbená záľuba vás prinúti trošku sa naštartovať, aby ste na ňu mali čas. A váš život sa dostane do energickejšie­ho tempa.

Víkend na gauči?

Zabudnite! Práve víkendy, dokonca aj počas zimných mesiacov, poskytujú skvelý priestor pre zmenu životného štýlu. Namiesto večného povaľovania sa pred televízorom či premiestňovanie sa výlučne medzi spálňou, kuchyňou a obývačkou, sa poriadne oblečte a vyrazte von! Prechádzka do lesa, potom posedenie v bufete na čaji s priateľmii a následný návrat s červenými lícami domov – určite si poviete, že taký krásny deň ste už dlho nezažili.

Inšpirujte priateľov

Užívať si aktivity osamote? Nie každému to môže vyhovovať. Predsa len, v obklopení priateľov sa udalosti prežívajú celkom inak. A hoci máte okruh blízkych ľudí večných domasedov, pokúste sa ich „nakopnúť“ k nejakým aktivitám. Vymyslite niečo na víkend, navrhnite zaujímavý večerný program spojený s príjemnou aktivitou, po ktorej si môžete aj spoločne niekde posedieť.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #energia #zima #pohovka #aktivity

+ Venujte dnes svoj čas sami pre seba, potrebujete to.
Tímová spolupráca bude kľúčom k úspechu na pracovisku....

+ Udržiavajte telo v tom najlepšom stave, nech príde čokoľvek.
Nikto nemôže za vaše zlyhania, len vy sami....