Sexi krivky štyridsiatničky Beckinsale: Žiaden alkohol a tvrdý tréning

Slávna Angličanka nepopiera, že cvičenie jej dáva zabrať. Ale pochvaľuje si prísun energie. A super telo k tomu.

01.01.2017 11:00
debata

Kate Beckinsale (43) si zapózovala celkom „naľahko“ pre magazín Shape a zároveň prezradila, ako trénuje. Jej krivky sú totiž v poslednom období viac ako závideniahodné. Slávna Angličanka však v rozhovore pre magazín priznáva, že trénuje naozaj tvrdo.

Kate Beckinsale na titulke magazínu Shape. Foto: Shape
Kate Beckinsale Kate Beckinsale na titulke magazínu Shape.

„Boli časy, kedy som trénovala ráno. Vstala som, dala si raňajky a potom som išla cvičiť. Ale aktuálne to tak nerobím, pretože som zistila, že nie som prirodzene ranný typ a oveľa viac môjmu telu prospieva cvičenie poobede,“ povedala pre magazín Shape.

Cvičí s trénerom a ten ju nešetrí. „Náročné a poctivé cvičenie prinieslo do môjho života zmenu. Pociťujem príval vnútornej energie a dokážem ju skvelo využívať.“

Ako teda vyzerá jej tvrdý tréning v praxi? „Robím kruhový tréning, ktorý prerušujem bláznivým kardio-tréningom, napríklad na bežiacom páse. Je to náročné, ale čo na kruhovom tréningu milujem je to, že žiadny cvik netrvá príliš dlho. Dostanem sa do bodu, kedy už nevládzem, ale zrazu sa cvik zmení.“ Herečka trénuje päť razy do týždňa.

Okrem toho prezradila, že niečoho sa celkom vzdala. „Nepijem alkohol. Vždy mi stúpol do hlavy extrémne rýchlo, takže som sa ho vzdala.“ Okrem toho je alkohol veľmi kalorický, takže aj tento fakt u herečky zrejme zavážil.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Telo #tréning #Shape #Kate Beckinsale

+ Pravidelným cvičením môžete docieliť zdravý a vyrovnaný chrbát.
Neponižujte sa, ste lepší ako si myslíte,...

+ Hydratujte svoje telo, momentálne to potrebuje stále viac a viac.
Nechváľte sa, mohlo by vám to skôr ublížiť ako...