Trendom budúceho roka je hot hula, aerobic slávi návrat!

Rozmýšľate o crossfite či zumbe? Ste "out"! Čítajte o novinkách, ktoré prináša rok 2017 v oblasti fitness.

29.12.2016 09:30
Aerobic je stále in. Prečo je to tak? Foto:
Aerobic je stále in. Prečo je to tak?
debata

Hot hula

Rok 2017, ktorý sa začne už o pár dní, prináša do módy fitness štýly, ktoré potešia. Hot hula je v USA hitom už nejaký ten rôčik, konečne sa prepracovala aj do Európy. Pri tradičnej polynézskej hudbe bubnov sa boky povlnia ako vlny mora a cítiť sa nebudeme ináč ako na bielej piesočnatej pláži. Pri tomto „hula“ tanci si navyše pretrénujeme všetky svalové skupiny, obzvlášť ale zadok, nohy a brucho. Dôraz sa však nekladie na spaľovanie tukov, ale na zábavu. Kto chce schudnúť, mal by si k tomu ešte dva až trikrát týždenne obuť bežecké tenisky.

Barre Concept

Tréning na baletnej tyči síce nie je žiadna novinka, ale v roku 2017 sa do štúdií pohrnie ešte viac žien, aby skombinovali balet s pilatesom, jogou a silovým tréningom, pričom špecializovať sa budú na problémové zóny, ktoré nás trápia najčastejšie. Výsledkom by mala byť krásna štíhla postava – jednoducho – baletkovská! Tréning pri tyči alebo doma pri kresle by mal zlepšiť pružnosť, spevniť postavu a posilniť svaly. Je vhodný pre každú vekovú skupinu a samozrejme pre tie ženy, čo snívali o dráhe baletky.

Aerobic sa vracia!

Zdá sa, že dokonalý koncept aerobic nikdy nevyjde z módy! Alebo, oslavuje veľký comeback. A preto, môžete znova oprášiť videokazety svojej mamy (ak máte ešte video!). Dynamický fitnesstréning v skupine za rytmickej hudby podporuje vytrvalosť a nacvičené choreografie zas koordináciu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #balet #fitness #zadok #spaľovanie tukov #koordinácia #hot hula

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....

+ Pokúste sa prestať so závislosťami, škodia vám viac ako si myslíte.
Nemôžete myslieť len v prospech seba, mali...