Jesenný detox: Týchto päť produktov teraz potrebujete!

Aj jeseň je ideálna pre rýchle detoxikačné kúry. Prezradíme vám 5 detoxikačných favoritov, s ktorými to pôjde ľahko aj doma.

01.11.2016 11:00
smoothie Foto:
Piť smoothie sa oplatí.
debata

Detoxikačné náplaste

Pre fanúšikov detoxikácie sú veľmi praktické. Ľahko si ich pred spaním nalepíte na obe chodidlá, s tým, že na druhý deň ich odstránite. Možno sa budete čudovať, ako sa zafarbia, keď sa telo oslobodí od toxínov.

Zelené smoothie

Keď vás cez deň náhle prepadne hlad, doprajte si zelené smoothie. Je chutné, šťavnaté a ešte aj zdravé.

Alkalická soľ do kúpeľa

Soľ na kúpanie podporuje vylučovanie kyselín a odpadu, keďže je obohatená o prírodné minerály a drahý kameň malachit. V príjemnom hydratačnom kúpeli neutralizuje kyseliny a podporuje vás počas pôstu a detoxu.

Suchá masážna kefa

Aby ste rozprúdili krvný obeh, urobte si masáž suchou kefou z prírodného materiálu. Masírujte ňou telo krúživými pohybmi smerom k srdcu a späť (dve minúty). Začnite pravou rukou, potom ľavou. Nezabudnite ani na nohy, najskôr pravá, potom ľavá.

Matcha

Zelený prášok známy pod názvom matcha, pochádza z Japonska a sľubuje zdravé nakopnutie. Na rozdiel od bežného čaju, môže telo jemne zomletý matcha čajový lístok absorbovať so všetkými jeho zložkami. Matcha prebúdza a podporuje koncentráciu. Tú teraz budete potrebovať, pretože pri detoxikácii sa ľahko unavíme.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #únava #koncentrácia #detoxikácia #masáž #toxíny #krvný obeh #matcha

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...

+ Deň stvorený na očistu vášho tela, zvýšte príjem tekutín a nejedzte.
Efektívne manažovanie času vám ušetrí stres...