Novembrová výzva! Ako zhodiť do šiat na vianočný večierok

Niekto sa už teraz nevie dočkať Vianoc kvôli bohatému pohosteniu a pochúťkam. Ale mnohé dámy riešia celkom inú vec - vianočný večierok a postava v slávnostných šatách.

20.11.2015 17:00
chudnutie Foto:
Previanočná výzva - zhoďte do šiat na vianočný večierok!
debata

Ak chcete zažiariť a vmestiť sa do modelu o číslo menšieho než zvyčajne, je čas, aby ste nasadili predvianočnú diétu. A detox!

1. Jedálniček

S víziou štíhlejšieho drieku aj bokov musíte zostaviť svoj stravovací režim. Obsahovať by mal veľa chudého mäsa, ryby a strukoviny. Zelenina nesmie chýbať. Pečivo konzumujte len celozrné, ale ak chcete rýchlejšie výsledky prílohy v podobe pečiva, ale aj zemiakov či ryže a cestovín celkom vynechajte.

2. Pitný režim

V pitnom režime by mala dominovať voda, kombinovaná s minerálkami, zelený a ovocný čaj, prípadne riedené ovocno-zeleninové šťavy. Hoci prelom novembra a decembra sa nesie v znamení rozličných posedení s priateľmi, konzumácia alkoholu vašej línii veľmi nepomôže. Ušetrite si svoje chúťky na sviatky hojnosti. A kým prídu, zostaňte pri nealku. Vyhýbajte sa však sladeným bublinkovým nápojom.

3. Cvičenie

Bez pohybu to, samozrejme, nepôjde. Ak chcete za pár týždňov získať štíhlejšiu a pevnejšiu postavu, mali by ste kombinovať kardio aktivity so silovým cvičením. Aj budovaním a spevňovaním svalov sa postava tvaruje. Ideálny je beh či stepper, skvelé plávanie, pri ktorom spálite veľa kalórií. V kardio aktivitách veľmi efektívne funguje aj veslovací trenažér. Pri silových cvikov cvičte s menšími závažiami, prípadne zapájajte cviky s vlastnou váhou.

4. Motivácia

Spoločne s pevnou vôľou zvyknú byť najväčším problémom. Zabojujte a posnažte sa. Kúpte si vysnívané večierkové šaty, ktoré vám nebudú sedieť ako uliate, ale pár centimetrov do nich potrebujete zhodiť. Zaveste ich na viditeľné miesto, prípadne ich pravidelne odskúšajte. Popasujte sa s výzvou.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #chudnutie #Vianoce #jedálniček #večierok

+ Nie je každý deň dobrým dňom, snažte sa ho sami čo najviac vylepšiť.
Pri najlepšom myslení sa nenechajte...

+ Neklamte sami seba, priznajte, že máte problém a riešte ho.
Nepoľavujte, vydržte v tempe a dostanete sa k...