5 dôvodov, prečo športovať bez trička

Zabudnite na tričko a vyrazte za športom bez neho. Nemyslíme naostro, ale v športovom tope so športovou podprsenkou.

21.08.2015 18:00
fitnes, cvičenie, relax Foto:
Pri cvičení je motivujúce vidieť, ako sa vám menia svalové partie.
debata

Budete síce viac odhalená, ale nie je to len o predvádzaní. S tričkom sa vám nepodarí docieliť výhody, po ktorých pri cvičení každá žena aspoň trochu túži.

Budete viac sexi

Nielen pri samotnom cvičení. Beh počas leta vonku bez trička zabráni tomu, aby ste boli opálená ako cyklisti. Stačí sa natrieť opaľovacím krémom a okrem pohybu sa aj efektívne opaľujete. Čo môže byť lepšie?

Ste aerodynamickejšia

Aerodynamika pri behu zohráva veľmi dôležitú úlohu. Športová podprsenka bez trička vám dá náskok pred bežkyňami, ktoré majú voči takémuto športovému oblečeniu ostych. Pritom nie je dôvod, veď predsa športové podprsenky sú už vyrábané na ten účel, že nemusia byť pod tričkom. Nie sú erotické, ani priesvitné, dokonale ale nahrávajú aerodynamike.

Lepšia motivácia aj prevedenie cviku

V podprsenke vidíte svoje ruky, brucho a v zrkadle zbadáte, či cvik vykonávate správne. Intenzita cvičenia u žien v podprsenke sa zvýši po tom, ako dali dole tričko. Je motivujúce vidieť, ako sa menia svalové partie. Keďže máte aj lepší pohľad na svaly, ktoré sa napínajú, viete realizovať lepšie a bezpečnejšie prevedenie cviku, čím zamedzíte zraneniu.

Menej možností zaparenia

Čím menej vlhkého trička na sebe máte, o to lepšie pre vašu pokožku. Pri podprsenke pokožka dýcha. Pri cvičení na lavičkách, či žinenkách používajte radšej pod telo uterák. Je to hygienické a zároveň sa vám nezapchávajú póry a potné žliazky, ktoré by inak boli prekryté tričkom. Pre pokožku je odhalenie prirodzené a preto ju netreba, najmä pri cvičení, zaťažovať oblečením.

Ukážete výsledky

Uznávame, že v začiatkoch je trochu zložitejšie odhaliť viac ako iba ruky od lakťov dole. Na druhej strane je nezmysel toľko cvičiť brucho, ak ho v konečnom dôsledku predvediete len na pár dní v lete na pláži. Ak ste s postavou spokojná, choďte bez trička. Vaše pekné brucho a vypracovaný chrbát vám budú stálou motiváciou a dokonca inšpiráciou pre iných. Nemusíme zdôrazňovať, že ak hľadáte v posilňovni aj sparing partnera pre život nie len k činkám, bez trička budete mať výraznejší úspech ako s ním.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #cvičenie #fitnes #športové oblečenie

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...

+ Deň stvorený na očistu vášho tela, zvýšte príjem tekutín a nejedzte.
Efektívne manažovanie času vám ušetrí stres...