Cvičenie s therabandom očarilo aj Victoriu Beckham

S veľmi skladnou pomôckou si precvičíte svaly celého tela.

03.07.2015 11:00
theraband, vcičenie, žena Foto:
Cvičenie s therabandom.
debata

Niekdajšia členka skupiny Spice Girls , Victoria Beckham (41), je na červených kobercoch často provokatívna. Pre britský „The Telegraph“ prezradila, že extravagancia je jej blízka len v oblasti módy. Čo sa mejkapu a kozmetiky týka, označuje sa za priemernú ženu.

Bronzovú pleť má podľa svojich vyjadrení „od prírody“, stačí jej krátky pobyt na slnku a jej pokožka okamžite získa bronzový odtieň. To je dôvod, prečo mimo kamier a reflektorov používa len minimálny mejkap.

Štvornásobná mama navyše prezradila, čo sa vždy nachádza v jej kufri. A má to niečo do činenia s jej štíhlou postavou. Elastická guma, ktorá sa označuje ako „theraband“, je veľmi skladná a okamžite po otvorení kufra si s ňou môžete zacvičiť, kdekoľvek sa nachádzate. Victoria prezrádza, že s touto pomôckou cvičí pravidelne, posilňuje nohy aj paže.

Čo je theraband?
Ide o cvičebnú pomôcku vo forme gumového pásu, ktorý môže mať rôznu farbu a šírku. Je veľmi skladný. S jeho použitím sa precvičujú svaly celého tela. Gumu naťahujete, pokiaľ vám stačia sily, aby ste dokázali prekonávať jej odpor. Tým efektívne zahrievate svalovú hmotu a formujete jednotlivé partie tela.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #cvičenie #Victoria Beckham #theraband

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...