Sexi krivky do bikín? Vyskúšajte kombináciu - box, tanec a pilates

Piloxing dá telu zabrať a nudiť sa rozhodne nebudete. Navyše, počas cvičenia spálite 800 kalórií.

23.04.2015 09:00
piloxing, tréning, ženy Foto:
Piloxing dá telu zabrať.
debata

Ak máte radi dynamické cvičenia, piloxing je tréningom práve pre vás. „Pre mňa ide o veľmi zaujímavé cvičenie, keďže spája prvky tanca, boxu a pilatesu. Na pohľad ide o trojicu nezlučiteľných cvičení a predsa to skvelo funguje,“ hovorí o fitness programe Mirka Kosorínová z bratislavského Retro Sport & Wellness a pokračuje: „Piloxing by sa dal prirovnať k cvičeniu tae bo, ale vychádza ako z pilatesu, tak z boxu aj tanca. Ide o veĺmi dynamické cvičenie, vďaka ktorému sa dosahujú skvelé výsledky, čo sa formovania postavy týka.“

„Mamou“ piloxingu je Viveca Jensen, ktorá sa postarala o to, že zo Švédska sa v roku 2009 dostal až do tridsiatich krajín sveta. Momentálne sa piloxing cvičí pod dohľadom certifikovaných trénerov už v päťdesiatich krajinách.

A ako funguje piloxing podľa Vivecy Jansen? Box spevňuje telo, zvyšuje výkonnosť a zlepšuje kondíciu. Pilates je cvičením na formovanie postavy a napokon tanec sa postará o to, aby pri cvičení nešlo len o drinu, ale aj o zábavu a ladné pohyby. Čo je skvelé, počas hodiny piloxingu spálite okolo 800 kalórií.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #cvičenie #kalórie #piloxing

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...