Centimetre v páse pribúdajú? Odhaliť príčinu je ľahké

Túžite po sexi brušku, ale centimeter hovorí jasnou rečou? Zamerajte sa na váš jedálniček.

30.01.2015 17:00
váženie, váha, chudnutie Foto:
Ilustračné foto.
debata

Ak patríte k ľuďom, ktorí priberajú najmä v oblasti brucha, musíte si dávať zvláštny pozor na stravu. Tuky a cukry sú vaši úhlavní nepriatelia, ktorí priamo z úst putujú do problémovej oblasti okolo pása. A jeho obvod sa tak čoraz viac zväčšuje. Ak to chcete zmeniť, prvým krokom by malo byť vylúčenie niektorých jedál z vášho jedálnička. A tu sú aj dôvody, prečo.

Fast-food

Hamburgery, pizza či hranolky. To je až priveľa prázdnych kalórií pre telo. Tuk a rýchle sacharidy sa postarajú o to, že okolo pása sa vám vytvorí nepekná oblasť tuku, ktorého sa budete veĺmi ťažko zbavovať. Jednoduché sacharidy podporujú produkciu inzulínu a ten blokuje spaľovanie tukov. Jednoduchá rovnica s nepekným výsledkom. Čo poviete?

Čokoláda

U väčšiny ľudí ide čokoláda z úst priamo „na brucho“. Uloží sa vo forme tuku. Môže za to kombinácia cukru a tuku, ktorá mieri priamo do tukových vankúšikov. Ale nielen čokoláda je pre sexi brucho nebezpečná. Patria sem všetky sladkosti pre svoj vysoký glykemický index.

Koláče

S koláčom je to ako s čokoládou. Priveľa tuku aj cukru. Ak už musíte, jedzte ovocný koláč z kysnutého cesta. Alebo si občas upečte koláč sama a množstvá cukru a masla značne obmedzte.

Limonády

Piť vodu je nudné? Nie pre vaše sexi bruško! S pohárom limonády telu okamžite dodáte okolo 100 kcal. A zrejme pri jednom poháriku limonády nezostanete, však? Tak si to spočítajte, koľko kalórií telu dodáte, ak vypijete pol litrovú fľašu sladeného nápoja.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #strava #kalórie #obvod pásu #centimetre

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...