Dokonalá figúra tejto hollywoodskej blondínky? Tu je recept, ako na ňu!

Dvojnásobná mamička - hollywoodska hviezda Kate Hudson patrí medzi dámy, ktorým možno figúru závidieť. Zadarmo ju však nemá.

27.11.2014 07:00
debata
Herečka Kate Hudson vyzerala úchvatne. Na jej... Foto: SITA/AP, Matt Sayles
Kate Hudson Herečka Kate Hudson vyzerala úchvatne. Na jej počesť sa konala celá akcia.

Ak vás zaujíma, aký je recept dcéry slávnej Goldie Hawnovej na to, ako zostať vo forme, prekvapí vás jeho jednoduchosť. Základom je pravidelnosť.

Pre magazín People herečka prezradila, že dobrú postavu by nemohla mať bez cvičenia. A poriadne tvrdého tréningu. „Musíte si pri tréningu doslova zodrať zadok. Iný spôsob neexistuje,“ vyhlásila herečka. „Nemôžete cvičiť dva týždne a potom sa na to vykašľať. Alebo cvičiť dva dni, potom si vziať týždeň voľna a diviť sa, prečo stále nie ste vo forme,“ konštatovala pre People blondínka.

Hudson sa venuje behaniu. V slnečnom Los Angeles si ho môže dopriať takmer denne a celý rok. A tak aj robí. „Cvíčim naozaj denne skoro celý rok. Musím sa hýbať. Mám taký záväzok, keď len dvadsať minút denne, ale musím a intenzívne,“ uviedla herečka pre magazín Self.

Okrem behu pravidelne navštevuje aj hodiny pilatesu, ktoré udržiavajú jej telo pevné a tvarované. Podľa Hudsonovej sa veľa v postave ženy odvíja práve od pevnosti stredu telu. „Ak máte pevné a ohybné torzo, všetko ostatné sa akosi podvihne,“ myslí si Hudson.

debata chyba
Viac na túto tému: #cvičenie #beh #Kate Hudson #pilates #postava

+ Jedzte to po čom sa cítite vo vlastnom tele dobre.
Nebojte sa toho, že by ste niečo pokazili, ak tak urobíte aj...

+ Problémy s popraskanými rukami vyriešite tuhým krémom.
O zamestnanie neprídete, tak prestaňte strašiť svoje...