Jedlom proti rakovine

Nádorové ochorenia sú stále rozšírenejšie a smrteľnejšie. Nedá sa nimi nakaziť, začínajú žiť svoj život priamo v našom tele.

02.10.2014 13:00
citrón, citrónová šťava, ovocie, prevencia Foto:
Pohár citrónovej vody môže eliminovať vznik nádorov.
debata

Preto do veľkej miery rozhoduje o ich vzniku aj prevencii stravovanie. Rozhodnite sa pre správne menu a nedajte rakovine dôvod, aby vás napadla.

Cesnak

Cesnak smrdí a páli, ale v boji proti rakovine je jasný favorit. Vyhýbať sa mu určite nie je šťastné riešenie. Nehovoríme len o rakovine. Táto plodina zaručene vyženie nielen rakovinové bunky, ale aj chrípku a zápaly. Dokonca zastavuje rast tumorov a je veľkým pomocníkom v boji proti rakovine žalúdka.

Brokolica

Brokolica je superfavoritkou v prevencii nádorov. Môžete ju konzumovať skutočne často, ale ak z nej chcete mať účinok, najlepšia je surová, alebo uvarená v pare. Nikdy túto rastlinku nedávajte do mikrovlnky. Až 97% flavonoidov, ktoré obsahuje a chránia pred onkologickým ochorením, zohrievanie v mikrovlnke zničí. Jete tak síce teplú, ale úplne znehodnotenú potravinu.

Citrónová voda

Austrálsky štúdia hovorí jasnou rečou. Nie je celkom isté prečo, ani ako tento systém funguje, ale z pozorovaní je jasné, že ľudia, ktorí si nalačno doprajú pohár citrónovej vody, eliminujú vznik nádorov. Ich telo akoby s pomocou tohto paliva vychytalo všetky potenciálne nebezpečné bunky.

Kiwi

Malé ovocie s veľkou silou. Vďaka antioxidantom výrazne stimuluje obranyschopnosť tela pred rakovinou. Jeho prednosťou je aj vysoký obsah vitamínu E, C, luteínu aj medi. Všetko prospešné prvky pre to, aby naše zdravie fungovalo absolútne bez problémov.

Kurkuma

Nemala by chýbať v žiadnej kuchyni. Nula kalórií, ale zato znamenitá chuť aj farba. S touto koreninou prebiehal rozsiahly klinický výskum na zvieratách. Dokázala zabrániť rakovine prsníka, hrubého čreva, žalúdka, pečene aj pľúc. Nefunguje to samozrejme len u zvierat, ale aj krajiny, kde sa kurkuma konzumuje v omnoho vo vyššej miere ako u nás, tieto ochorenia majú naozaj na minimálnej úrovni. Kurkuma je nový chutný zázrak v boji s rakovinou a hodí sa takmer ku všetkému.

Čaj

Zelenému čaju boli pripisované magické a liečivé účinky. Jeho schopnosť potláčať vznik rakoviny žalúdka, hrubého čreva, vaječníkov, prostaty, pľúc pankreasu aj leukémie bola známa. Čoraz viac sa však ukazuje, že v hanbe nemusia stáť ani milovníci čierneho čaju alebo oolongu. Má mať rovnako silné antirakovinové účinky. Pri čaji by sa malo určite po pravde hovoriť: „Na zdravie!“

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rakovina #prevencia #stravovanie #samoliečba

+ Tréning s priateľmi prinesie zábavu a zlepší výkonnosť.
Nebojte sa požiadať o zvýšenie platu, zaslúžite si to....

+ Chráňte sami seba pred infekčným ochorením, buďte zodpovedný.
V oblasti financií sa vám začne dlhodobo dariť,...