Zbavte sa širokých bokov! Prinášame sériu tipov!

Po malých prsiach sú široké boky najväčším komplexom žien. S veľkosťou poprsia sa ťažko zápasí, ale boky, tie môžu ísť dole jedna radosť.

26.07.2014 07:00
boky - zadoček - chudnutie Foto:
Boky, to sú priam zásobárne tukov, takže do boja s nimi vyrazte činkou.
debata

Chce to len trošku vytrvalosti, poctivého prístupu a snahy dosiahnuť svoj cieľ. Ktorá z nás tieto tri charakteristiky nemá? Šup, – šup, smer štíhle boky.

Cvičte

Bez toho to nepôjde. Lenže pozor, nemusíte sa zodrať na bežiacom páse. Kardio tréning trikrát do týždňa je samozrejmosť, ale tie zvyšné dva razy venujte poctivému posilňovaniu. Vyformujete si postavu a pozor, čím viac aktivujete svaly, o to viac vám budú spaľovať tuky. No a boky, to sú priam zásobárne tukov, takže do boja s nimi vyrazte činkou. Mnoho žien neposilňuje a to je dôvod, prečo im tie boky nie a nie zliezť.

Menej sedenia

Veľmi dôležité je eliminovať sedenie. Niektoré činnosti sa dajú robiť postojačky, alebo v chôdzi. Telefonovanie, dlhé rozhovory s kamarátkou, dokonca aj sledovanie televízie sa dá robiť pri miernom pohybe. Nájdite spôsob ako menej sedieť. Boky to ocenia.

Znižujte stres a upravte stravovanie

V strese ľudské telo nevie dostatočne kontrolovať chuť do jedla a preto platí priama úmera, že čím viac stresu o to viac tuku. Samozrejme nestačí len znížiť stres, ale aj príjem potravy. Znížte príjem sacharidov na minimum a zvýšte podiel bielkovín. S cvičením sa zmeny dostavia za dva až tri mesiace. Skôr nie, ale vytrvať treba aj v období, keď sa zdanlivo nič nemení.

Spávajte

Je to taký benefit k tomu otravnému cvičeniu. No je efektívny. Ženy, ktoré spávajú osem hodín majú menšie problémy s postavou ako tie, čo spia menej. Dôvodov je niekoľko od správneho spaľovania až po menej stresových hormónov. Takže aj snívaním si môžete vysnívať ideálne boky. Smelo do toho!

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #chudnutie #boky #úprava postavy #ako na to

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...