Nízky krvný tlak? Únava? Odpoveďou bude pohyb!

Že máte nízky krvný tlak, zistíte ľahko. Príznakmi sú únava, malátnosť a ospalosť. Neschopnosť robiť niečo, čo vyžaduje koncentráciu.

27.11.2013 12:00
tanec, fitnes, pohyb, zdravie Foto:
Hýbte sa.
debata

Čo za to môže?
Možno sa málo hýbete a mali by ste to prehodnotiť. Nájdite si vhodný šport, ktorý vám okrem aktivity pomôže nájsť napríklad priateľov. Môže vám chýbať aj niečo iné, napríklad nejaká živina.

Ako to riešiť
Nezabúdajte na spomínaný pohyb. Premôžte sa, prinesie vám veľa radosti. V čom ešte môžete hľadať nádej, sú kúpele, sprchy a masáže. Potom siahnite po potravinách, ktoré nízky tlak zvyšujú.

Ovocie a zelenina
Budete ich potrebovať, ak chcete svoj problém s nízkym tlakom riešiť. Obohaťte svoju stravu o sójové produkty a strukoviny a dbajte na to, aby ste mali dostatok vitamínu C. Ako iste viete, nachádza sa nielen v čerstvom ovocí, ale aj v zelenine. Zázraky spravia aj oriešky, a to už je jedno, či vlašské alebo lieskové. Všetky druhy!

Netrápte sa
Nízky krvný tlak má skutočne hocikto. Útechou by vám mohlo byť, že nie je taký nebezpečný ako vysoký. Ak vás veľmi trápi, posilňujte sa myšlienkou, že všetko sa zlepší, keď budete postupovať podľa týchto pokynov.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #pohyb #ovocie a zelenina #nízky krvný tlak

+ Humor nech vás neopúšťa a to za každých okolností.
V práci všetko zvládnete ľavou zadnou, nemáte sa čoho...

+ Odložte všetky monitory a nechajte dnes svoje oči do sýtosti oddýchnuť.
Príležitosť na zlepšenie finančnej...