Trápi vás močový mechúr? Dajte si čučoriedky!

Zápal močových ciest neustále dokola? Tak to je skutočne nepríjemné! Skúste sa vyliečiť ovocím, dajte mu šancu.

09.10.2013 12:00
imunita, zdravie, čučoriedky, látky, čučoriedka Foto:
Čučoriedky.
debata (1)

Upozorňuje sa na to že zápaly močového mechúra môžu byť vyvolané psychickými faktormi. S tými súvisí aj oslabená imunita. Je to ako s chrípkou, ktorá sa donemoty opakuje. Možno taká choroba upozorňuje na to, aby sme sa na chvíľu zastavili – telo si pýta harmóniu, ktorú sa mu v neustálom strese a kolobehu nedarí a nedarí docieliť.

Vo všeobecnosti si zápal močového mechúra pýta teplo a pokoj. Doprajte si ho, ak sa mienite čo najrýchlejšie vyliečiť. Oblečte sa do voľného pyžama a na nohy si navlečte čo najteplejšie ponožky. Správajte sa k svojmu telu rovnako, ako keď máte chrípku. Pospite si. Okrem tepla vyhľadávajte aj sucho a obmedzte drogy ako je alkohol, nikotín a kofeín. Aj keď máte na ne veľkú chuť.

Veľa pite – čaju a vody. Napriek bolesti, ktorú pociťujete pri močení, predstavujte si, akoby z vás choroba každou vypitou šálkou odchádzala. Jednoducho, chorý mechúr chce, aby sme ho prepláchli. Ak chcete chorobu urýchliť ovocím, doprajte si bobuľové. Jedzte maliny, čučoriedky a ríbezle. Kombinovať ich môžete aj so slivkami a červeným hroznom. Vyliečiť močový mechúr pomôže aj cesnak s cibuľou.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #čučoriedky #zápal močového mechúra

+ Pokúste sa začať jesť domáce jedlá, budete cítiť, že vám to prospieva.
Odvaha prijať riziko sa vyplatí, budete...

+ Naštudujte si svoje možnosti a začnite sa podľa nich správať.
Mali by ste si uvedomiť, čo ste dokázali a nebyť...