Prínosy ženskej masturbácie! Doprajte si ju častejšie, budete žiť lepšie!

MaM | 17.03.2017 17:00
orgazmus, sex, intimity Foto:
Masturbácia je spôsob, ako spozorujete zmeny vo vlastných pôžitkoch.
Prsty v lone nám zakazovali v mladosti, ale v dospelosti prichádzame na to, že bezdôvodne. Dokonca s pribúdajúcimi rokmi spoznávame, že oddávať sa masturbácii nie je vôbec zlé, ale príjemné a zdravé.

Pripravíte si vagínu

Skúste masturbovať pred milovaním. Možno niekedy nie je nutné dostať sa až k vyvrcholeniu, ale rozhodne je sólo predpríprava dobrá k tomu, aby váš sex s partnerom bol divokejší, atraktívnejší a v konečnom dôsledku pre vás samú aj uspokojivejší.

Nezabudnite na ňu pri sexe

Niekedy muži nevedia trafiť ten správny rytmus, alebo techniku a tak nie je hanbou, ak si pri milovaní pomôžete aj sami. V tomto majú ženy výhodu, pretože napríklad pri polohe odzadu, alebo zboku môžu popri sexe pokojne aj masturbovať a dráždiť si klitoris k vyvrcholeniu. To je aj jeden z dôvodov, prečo tieto polohy favorizujú.

Zbavuje stresu

Unikátny trik na zbavenie tela nepríjemného a nahromadeného stresu. Masturbácia síce nie je sex, ale primerané dráždenie pohlavných orgánov vyvoláva v tele priaznivé odozvy aj vyplavovanie hormónov, čo znamená, že sa budete cítiť omnoho lepšie.

Pevnosť

Vaginálne svaly sú tiež len svaly a preto bez príznačnej aktivity strácajú pružnosť. V praxi to znamená, že ak ju necháte bez dráždenia, nepotešíte príliš ani muža. Ženy, ktoré masturbujú, majú omnoho pevnejšiu, pružnejšiu a flexibilnejši­u pošvu.

Zlepšíte si imunitný systém

Masturbáciou ku zdraviu. To by mohlo byť heslom novej chrípkovej sezóny. Ako sex, tak aj sebaukájanie podporuje tvorbu imunoglobulínov, ktoré dokážu telo ochrániť pred nástrahami z vonkajšieho prostredia.

Lepšie sa spoznáte

Aj telo ženy sa mení. To znamená, že dnes vám nemusí robiť dobre to, čo pred rokmi. Masturbácia je zaručený spôsob, ako pozorovať zmeny vo vlastných pôžitkoch. Objavíte nové cesty k slasti a možno nimi nahradíte aj tie, ktoré ste používali bežne pri milovaní. V každom prípade to bude pre vás výhrou.

© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ