Farby bielizne, ktoré vám zlepšia sex? Skúste to s nasledovnými!

Pravda.sk, zg | 20.03.2017 07:00
spodná bielizeň - trendy - jar-leto 2017 Foto:
V trendoch spodnej bielizne sa objavujú aj výraznejšie farby ako fialová či fuchsiová. A pri fialovej farbe sa uplatňuje aj jej erotický náboj. Model na snímke Marks & Spencer.
Dámska bielizeň je skvelým nástrojom na zvádzanie silnejšieho pohlavia. Viete, že pomôcť vám však môže aj jej farebnosť?

Ak naozaj vyberáte bielizeň, ktorej úlohou je zvádzať, zvážte popri strihu a množstve odhalenej pokožky aj farebnosť. Prieskumy tvrdia, že niektoré tóny sú erotickejšie ako iné.

Fialová – navodzuje pocit sexuálneho dobrodružstva a experimentu. Je to farba originality a pobáda k novým zážitkom.

Vínová (bordová) – vedci zistili, že pohľad na túto farbu vyvoláva vzrušenie. Jej tlmenejší tón je zároveň príjemnejší pre pohľad ako intenzívna červená. Tá môže pôsobiť zbytočne lacno.

Čierna – vždy bola a bude farbou sexuality. Tajomná, trochu temná, dramatická, s prísľubom vášne. Mať doma jedu súpravu čiernej bielizne je rozhodne vítané.

Biela – neha a rozkoš, hravosť a nevinnosť, no s očakávaním rozkoše, ktorá ju naruší.

Zlatistá – populárna farba šampanského na spodnej bielizni patrí medzi najzvodnejšie tóny. Lichotí pokožke a zároveň dokáže opticky niekde pridať, inde ubrať. Evokuje vášeň a uvoľnenie, schopnosť oddať sa zábave a víru noci.

Nohavičky s detailmi vyšívaných srdiečok Agent...
Podprsenka Boux Avenue - 23 eur.
+27Luxusná podprsenka s detailmi vyšívaných...

© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ