Dieťa v znamení ryby: Kam ma uložíš, tam budem

db, Pravda.sk | 13.03.2017 13:00
znamenie ryby, ryby Foto:
Dieťa v znamení ryby.
Hoci by ste to nepovedali, predsa je to tak. Znamenie ryby sa vo zverokruhu nachádza na poslednom mieste, čiže na chvoste. A dosť to o ňom vypovedá.

Vyhýba sa konfliktom

Astrológovia to vysvetľujú tým, že „pozbieralo“ z ostatných znamení to, čo uznalo za vhodné. Znamená to teda, že ľudia, narodení v znamení ryby sú miš-maš. Logicky z toho vyplýva, že by sme ho mohli považovať za najnekonfliktnejšie znamenie zverokruhu, pretože, jednoducho povedané, s každým si rozumie, konfliktom sa vyhýba.

Bude mlčať

Podobne ako živá ryba, aj ľudia, narodení v znamení ryby mlčia. Veľa toho nepovedia a ešte viac si nechávajú výlučne pre seba. Občas nimi nepohnete. S mlčanlivosťou sa spája pokoj, čo poteší mnohých rodičov. Ono by sa rado ticho hralo, samo, alebo s niekým, a keď sa dozvie tajomstvo, neočarí ho síce natoľko, ako malého vodnára, ale udrží ho v sebe, bude mlčať.

Potrebuje nakopnúť

Na rozdiel od malého barana, vyhrali ste, rodičia rybky, pretože u nej vám vôbec nehrozí, že sa začne hádzať o zem, len čo nebude tak, ako si zmyslelo. Skôr rátajte so stavom „kam ma položíš, tam budem“. Pozor však na to, aby dieťa príliš nezlenivelo, treba ho neustále zapájať do rôznych činností – na rozdiel od ohnivého barana či leva, potrebuje „nakopnúť“.

Snívať je super

Ryby sú okrem mlčanlivosti známe aj svojím snívaním, fantazírovaním, fabulovaním. Tiež to možno považovať za peknú vlastnosť, avšak pozor, aby to neskĺzlo do roviny, že si so svojím vyfantazírovaným životom vystačí – ryba sa k nemu bude neustále utiekať. V predstavách, tam niekde ďaleko od naozajstného sveta, tam ju to baví!

Pozor na pohodlnosť

Čo si ešte na tejto malej rybe určite všimnete, je ďalšia charakteristická črta, ktorá sa podobá lenivosti a pokoju – ide o pohodlnosť. Nesmiete dopustiť, aby spohodlnelo. Najviac týmto deťom pomôže, ak majú akýsi plán, spísané ciele, ktoré chcú dosiahnuť, jednoducho, aby ich život kamsi smeroval. V prípade ryby to možno docieliť skôr v umení ako v športe.

Ako v rukavičkách

Nezabúdajte tiež na to, že ryba je príliš citlivá, budete mať občas pocit, že s ňou treba narábať ako v rukavičkách. Ale stojí to za to. Práve túto citlivosť neskôr ocení žena, ktorá si rybu vyberie za životného partnera. Vráťme sa však ešte na chvíľu do detstva. Podobne, ako malý kozorožec, ktorý to na sebe nedá poznať, aj ryba potrebuje pochvalu. Ona totiž nikdy nie je na „istom“.

© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ