Tenisková sezóna sa začína: Máme pre vás 9 párov, ktoré zabodujú

Zdeno Gáfrik, Pravda.sk | 07.03.2017 09:00
tenisky - sezóna - jar-leto 2017 Foto:
Ani vy si už nedokážete predstaviť svoj bežný deň bez tenisiek? Potom by ste mali vedieť, že jar sa nesie aj v znamení čiernobielej.
Ak ste tak ešte nespravili, s príchodom prvých teplejších dní je to len otázka času - do pozornosti sa znovu vracajú tenisky.

Komfortná športová obuv sa za posledné roky stala bežnou súčasťou výbavy každej ženy a reč nie je len o behaní po nákupoch potravín či vychádzke s deťmi. Teniskové kreácie sa dnes nosia aj do práce, ba dokonca ich niekedy dokážete kombinovať aj v rámci spoločenskej a večernej garderóby.

Trendy aktuálnej sezóny sú pestré, ale my sme sa rozhodli upozorniť na jeden zo základných – dominuje v ňom čierno-biela farebnosť, s ktorou sa aj v rámci stylingu pracuje azda najľahšie.

Dámy majú v obľube predovšetkým modely bielych tenisiek, ktoré skvelo vyzerajú s džínsami, legínsami, ale aj sukňou. Čiernej by ste sa však tiež nemali obávať, najmä ak je ozdobená zaujímavým detailom – napríklad mašľou, stuhou, volánikovým lemom alebo nášivkami.

zväčšiť Čierna verzus biela - základná farebnosť, ale... Foto: archív značiek, koláž: zg
tenisky - sezóna - jar-leto 2017 Čierna verzus biela - základná farebnosť, ale aj netradičné detaily úradjú v trendoch tenisiek na sezónu jar a leto 2017.

© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ