Nehody pri sexe! Naučte sa, ako partnerovi neublížiť!

MaM | 04.03.2017 17:00
sex, vzťah, intimity Foto:
Aj pri sexe opatrnosti nie je nikdy dosť.
Sex, ako každá fyzická aktivita, ktorú vykonávajú dvaja „hráči“, nesie v sebe riziko úrazu. Často môžu dokonca skončiť úplnou nefunkčnosťou partnera.

Popri tom, čo chlapovi robí dobre, by sa mali ženy oboznámiť aj s tým, ako svojej polovičke neublížiť a jeho nástroj slasti využívať čo najdlhšie.

Pozor na sklz

Nikdy za žiadnu cenu ani okolností sa nedotýkajte partnerovho žaluďa bez toho, aby bol zvlhčený. Môžete použiť sliny, lubrikant, alebo aj olej, ale vždy zabráňte tomu, aby prišlo k treniu kože na kožu. Je to pre partnera bolestivé a hoci takéto nehody nemajú fatálny koniec, často môžu znamenať predčasné ukončenie láskania. Poranenie sliznice znamená nepríjemné bolestivé pocity, ktoré trvajú aj niekoľko hodín a znamenajú stratu erekcie, chuti, začervenanie penisu a faux pas.

Opatrne s uzdičkou

Je to silná erotogénna zóna, akýsi mužský bod G, ale zároveň miesto jemnejšie ako ženský klitoris. Ide o šľachu síce poriadne pevnú, ale možno ju poškodiť dvoma spôsobmi. Jedným z nich je neopatrné použitie zubov pri intenzívnom orálnom sexe. Preto ich majte z bezpečnostných dôvodov radšej vždy vtiahnuté dnu. Druhou nehodou je často rýchly prienik do vagíny bez dostatočného zvlhnutia. Uzdička udrží ľahký prienik, pri násilnom môže prasknúť. Pozor, táto nehoda extrémne krváca a niekedy je potrebné podrobiť sa obriezke.

Zlomenina penisu

Patrí k tomu najhoršiemu, čo sa vám môže s partnerom stať. Po tomto je obvykle muž do konca života sexuálne odpísaný. Nehodu si niekedy zaviní sám, ak v plnej rýchlosti netrafí správny otvor. Často je to však nehoda spôsobená ženou v polohe, keď partner leží na posteli a partnerka kvočí nad nim, pričom kmitá zadkom hore a dole po jeho úde. Stačí malé vychýlenie a ak narazíte na penis lonovou kosťou v plnej rýchlosti, pravdepodobne už mužstvo nezachráni ani návšteva pohotovosti.

Neprekračujte pnutie

Nie každý penis je rovnaký. Niektorí muži majú erekciu v sklone pravého uhla, iní ju majú v ostrom uhle s údom takmer prilepeným na brucho. Tento druhý typ mužov nezvládne niektoré polohy. Najmä tie, ktoré idú proti prirodzenému sklony. Myslíme tým napríklad polohu žena hore, ktorá sa opiera ruka mi za chrbtom. V prípade prudkého pohybu proti smeru erekcie môžete partnerovi natrhnúť šľachy, či nenávratne poškodiť toporivé telieska. V konečnom dôsledku to bude aj vaša škoda…

© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ