Teniskové kráľovné Hollywoodu! Tieto dámy volia komfort aj pri gala

Pravda.sk, zg | 01.03.2017 07:00
Na nedávnom vyhlásení Oscarov neprekvapil len škandál s omylom pri vyhlásení, ale aj ocenená herečka Viola Davis.
Herečka Viola Davis kráča na stretnutie s... Foto: Reuters, LUCAS JACKSON
Casey Affleck, Mahershala Ali a Viola Davis Herečka Viola Davis kráča na stretnutie s novinármi po víťazstve na 89. ročníku cien Americkej filmovej akadémie.

Afroamerická držiteľka ceny za herecký výkon vo vedľajšej úlohe sa promenádovala pred objektívmi v luxusnej a úchvatnej kreácii Armani Privé. Pod veľkolepou sukňovou časťou však ukrývala tenisky na platforme, ktoré boli pre ňu vraj najpohodlnejšou alternatívou.

Určite by si zaslúžila titul najčastejšie...
Moderátorka Ellen DeGeneres patrí k...
+3Nestáva sa to síce často, ale herečka Bella...

A aby toho nebolo málo, teniskový model si vybrala aj na následnú párty a hrdo ho ukazovala. V Hollywoode nie je jediná, ktorá má záľubu v plochej podrážke a kombinovaní športovej obuvi so šatami.

Viola Davis na Vanity Fair párty

Herečka Viola Davis strávila oscarový večer na... Foto: Reuters, DANNY MOLOSHOK
Viola Davis Herečka Viola Davis strávila oscarový večer na nízkych podpätkoch. Bolo to pre ňu vraj omnoho pohodlnejšie a kým pod večernou róbou mohla topánky skrývať, s nohavicovým kostýmom na párty Vanity Fair ich ukázala hrdo.

Kristen Stewart

Určite by si zaslúžila titul najčastejšie... Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
hviezdy a tenisky - Kristen Stewart Určite by si zaslúžila titul najčastejšie obutej hviezdy v teniskách. Herečka Kristen Stewart si síce na oficiálnu časť premiéry či spoločenskej akcie obúva vysoké lodičky, ale o pár minút už vkĺzne späť do tenisiek. Na dávnejšom vyhlásení cien MTV Movie Awards však dokonca preskočila "lodičkovú" časť a obula si tenisky rovno k minišatám.

Bella Thorne

Nestáva sa to síce často, ale herečka Bella... Foto: SITA/AP, Kristina Bumphrey
hviezdy a tenisky - Bella Thorne Nestáva sa to síce často, ale herečka Bella Thorne sa tiež objaví sem tam na spoločenskej akcii v teniskách. V tomto prípade išlo aj o zladenie s celkovým imidžom. Ryšavka vtedy hovorila o novom filme, ale aj projekte s cvičením.

Kaley Cuoco

Herečka Kaley Cuoco sa v roku 2016 objavila na... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
tenisky na hviezdach - Kaley Cuoco Herečka Kaley Cuoco sa v roku 2016 objavila na ceremoniál People's Choice Awards v teniskách luxusnej značky Dior. K minišatám trochu odvážna voľba, ktorá kritikov až tak nenadchla, ale hviezda si to vraj užila veľmi pohodlne.

Ellen DeGeneres

Moderátorka Ellen DeGeneres patrí k... Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
hviezdy a tenisky - Ellen DeGeneres Moderátorka Ellen DeGeneres patrí k najortodoxnejším fanúšičkám tenisiek na červenom koberci. Vyplýva to, samozrejme, z jej osobného štýlu, ktorý je skôr uvoľnený a so športovými prvkami. V sukni ju nebolo vidieť asi už pekných pár desaťročí. Ak teda náhodou nešlo o nejaký kostým v jej talk-šou
Herečka Emma Stone v kreácii Givenchy Haute...
Herečka Leslie Mann si vzala na seba róbu Zac...
+75Hudobník Pharrell Williams a Mimi Valdes.

© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ