Topmodelky ako ich často nevidieť. Tento kolobeh prežívajú denne!

Pravda.sk, spracoval zg | 16.02.2017 16:53
Obe sú svetoznáme topmodelky a ich tváre sa objavujú v magazínoch či na prehliadkach. Ako vyzerá ich život práve tam?
Modelka Bella Hadid sa pripravuje na prehliadku...
Topmodelka Kendall Jenner má síce v brandži...
+3Množtsvo modeliek sa zhodne, že najhoršou...

Modelky Kendall Jennerovú a Bellu Hadidovú zachytili objektívy počas príprav na jedno z očakávaných prehliadok amerického týždňa módy – reč je o firme Michael Kors. Známy dizajnér angažoval obe mladé dámy a reportéri z agentúry Reuters sa za nimi vydali do zákulisia. Ako to vyzeralo?

Líčenie

zväčšiť Modelka Bella Hadid sa pripravuje na prehliadku... Foto: Reuters, ANDREW KELLY
Bella Hadid - Michael Kors - týždeň módy - deň modelky Modelka Bella Hadid sa pripravuje na prehliadku Michaela Korsa v New Yorku. Základ je líčenie. Okolo modelky sa motá celý tím ľudí. Kým jeden človek upravuje tvár, druhý často simultánne pracuje na manikúre alebo na účese. Hadid občas živo konverzuje s celým tímom a niekedy si založí slúchadlá a počúva hudbu. Berie to ako rutinu, tvrdia ľudia z módnej brandže.

Čakanie

zväčšiť Množtsvo modeliek sa zhodne, že najhoršou... Foto: Reuters, ANDREW KELLY
Kendall Jenner a Bella Hadid - Michael Kors - týždeň módy - deň modelky Množtsvo modeliek sa zhodne, že najhoršou časťou ich práce je neustále čakanie. Dokáže byť totiž také nudné až je únavné. Topmodelky Kendall Jenner (vľavo) a Bella Hadid sa mu nevyhnú - nemôžu prísť neskôr ako iné ich kolegyne - proces v modelingovom biznise nerobí žiadne výnimky. Ani, keď strážna služba nariadi, že si musíte na drahé lodičky či topánky natiahnuť návleky.

Skúšanie

zväčšiť Topmodelka Kendall Jenner má síce v brandži... Foto: Reuters, ANDREW KELLY
Kendall Jenner - Michael Kors - týždeň módy - deň modelky Topmodelka Kendall Jenner má síce v brandži veľmi vychýrené meno, ale to neznamená, že sa nezúčastňuje na nácvikoch chôdze a choreografie. Pri komplikovanom rozmiestnení sedadiel a uličkách, ktorými modelky musia prejsť, to je vždy nutné.

Plánovanie

zväčšiť Zákulisie je dokonale pripravené. Na vešiakoch... Foto: Reuters, ANDREW KELLY
Kendall Jenner a Bella Hadid - Michael Kors - týždeň módy - deň modelky Zákulisie je dokonale pripravené. Na vešiakoch spoločne s novými kúskami visia aj dôkladné popisy pre modelky. Ku každej fotografii tváre je priložený podrobný rozpis odevu, doplnkov a dokonca aj toho, ako má modelka držať kabelku, ktoré rameno má použiť a podobne.

Predvádzanie

Modelka Kendall Jenner v strapcovej kreácii z... Foto: Reuters, ANDREW KELLY
Kendall Jenner Michael Kors - týždeň módy - deň modelky Modelka Kendall Jenner v strapcovej kreácii z dielne značky Michael Kors počas prehliadky kolekcie Jeseň-Zima 2017.
Modelka Bella Hadid v kreácii z dielne Michaela... Foto: Reuters, ANDREW KELLY
Bella Hadid - Michael Kors - týždeň módy - deň modelky Modelka Bella Hadid v kreácii z dielne Michaela Korsa priamo na móle.

© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ