Stále mama Kristína Farkašová: Dcéry sú moje najlepšie kamarátky

SITA, Pravda.sk, spracoval zg | 16.02.2017 13:00
Kristína Farkašová Foto:
Kristína Farkašová a jej knižnou novinkou Stále som mama.
Herečka Kristína Farkašová je dvojnásobnou mamou. Napísala o tom knihu. A teraz aj druhú. Prezradila, že v jej živote sa medzitým veľa zmenilo.

„Matilda a Ela sa od vydania prvej knižky úplne zmenili," uviedla na krste publikácie Stále som mama, ktorá mapuje obdobie od dovŕšenia druhých narodenín svojich dcér až po ich nástup do škôlky.

„Sú to parťáčky, samostatné bytosti, sú to moje najlepšie kamarátky, s ktorými strašne veľa cestujeme, bez akýchkoľvek prekážok a ktoré majú debilný zmysel pre humor. Stále síce dlho trvá, kým ich uspím – to sa jediné nezmenilo, ale inak je to úplne geniálne,“ vymenovala so smiechom 34-ročná dcéra známeho herca Borisa Farkaša.

Ako ešte v novembri minulého roka uviedla pre Pravda.sk, materstvo je podľa nej výnimočná vec. "Nikoho zázračnejšieho ako mamy nepoznám. „Vytvoria“ za 9 mesiacov vo svojom brušku človiečika. Sú to osoby, ktoré majú v istom životnom období v tele ďalšie srdce,“ opísala spokojná mama Farkašová.

Materská dovolenka však rozhodne nie je prechádzka ružovou záhradou. „Zvládnuť ju môžete výlučne s poriadnou dávkou humoru, nadhľadu a sebairónie,“ komentovala herečka, ktorá sa pred časom rozišla so svojím partnerom a otcom detí Jurajom Hajdinom.

Rozchod potvrdila médiám minulý rok v decembri, ale údajne netvorili pár už dlhšie. Farkašová starostlivosť o dve ratolesti zvláda zatiaľ bez problémov. A práve vďaka deťom s Hajdinom aj udrživajú priateľský vzťah.

© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ