Česká moderátorka Eva Perkausová: Na Ples v opere sa chodia ľudia ukázať

Pravda.sk | 21.01.2017 13:00
Eva Perkausová a Petr Vágner. Foto:
Česká moderátorka Eva Perkausová a Petr Vágner.
Česká modelka a moderátorka Eva Perkausová moderuje Top Star naživo, žiaden trapas ju zatiaľ nepostretol.

Moderátorka Eva Perkausová počas hlavných večerných správ na Prime zdraví televíznych divákov z Top Star magazínu. Ten mapuje život známych českých a občas aj slovenských celebrít. A hoci Top Star moderuje, ona sama rôzne večierky či plesy nevyhľadáva. „Nie som žiaden nočný živel. Ja si odhlásim svojich päť minút okolo ôsmej večer a potom idem domov. Na večierky chodím len ako tvár Primy, ak ide o pracovné pozvania. Tie neodmietam,“ opisuje moderátrka.

Česká moderátorka Eva Perkausová. Foto: Prima
Eva Perkausová Česká moderátorka Eva Perkausová.

Ako spomenula, raz zavítala aj na český Ples v opere. Ako na ňu zapôsobil? „Pravdu povediac, asi to nie je celkom moja šálka kávy. Mám pocit, že ľudia sa tam nechodia baviť, ale skôr iba ukázať, predviesť šaty, partnera… Takže, ak budem mať po svojom boku partnera, možno tam zájdem, aby som sa s ním ukázala,“ povedala s úsmevom.

Post moderátorky, ktorý aktuálne zastáva, si pochvaľuje. „Práca ma baví, aj kolektív ľudí okolo mňa. Keď prišla ponuka na moderovanie Top Star magazínu, bola to pre mňa veľká výzva. Ale teraz prišla ešte o čosi väčšia, keďže aktuálne moderujem Top Star o ôsmej naživo,“ opisuje pekná blondínka a dodáva: „Zo začiatku som mala pred kamerami obrovký strach, našťastie, žiaden trapas ma zatiaľ počas živého vysielania nepostretol. Ja dokážem byť kľudná do momentu, než režisér zahlási: ‚o 20 sekúnd začíname‘. To ma ovládne panika, ale, samozrejme, nedávam ju najavo.“

© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ