Päť schopností dobrej milenky

MaM | 21.03.2016 11:00
sexy žena, sexualita, erotika Foto:
Dobrá milenka má vrodenú schopnosť odhadnúť, čo chlapa v posteli poteší.
Za dobrú milenku sa treba vyučiť. Meradlom však nie je počet mužov medzi stehnami, ale zdokonaľovanie posteľných schopností.

Dobrou správou je, že vek nehrá úlohu. Vlastnosti dokonalej milenky môže mať mladá žaba aj žena v zrelom veku. Čím skôr ich ale nadobudne, tým lepšie.

Nájde si v sexe záľubu

Nečaká na dôvody. Nepotrebuje, aby ju partner zvádzal, nalieval vínom, dlho sa s ňou „predohral“. Nemá nároky na to, aby niečo musel urobiť. Je to žena, ktorá vie, že sex je dobrý sám o sebe a nie je najmenší dôvod vyhovárať sa na bolesti hlavy. Nevyhýba sa milostnej aktivite a sex často sama iniciuje.

Je spoľahlivá

Partner vie, že milovanie s ňou je stále rovnako dobé, kvalitné a žena mu jednoducho nepovie, aby sa dnes „iba rýchlo urobil“. Takýto prístup zabíja v mužoch túžbu po partnerke najviac zo všetkého. Dokonalé milenky vedia sex prežiť naplno a vždy.

Sex je pre ňu hra

Najlepšie milenky sú hravé. To potvrdí každý muž. Rada sa s partnerom hrá erotické hry, strieda oblečenie, prípadne aj rekvizity. Milenky, ktorých sa chlapi nevedia nabažiť sú tie, čo dokážu do sexuálnych pohybov zaangažovať princíp zábavy a preto chlapa neomrzia ani po rokoch sexuálneho súžitia.

Vie, čím chlapa potešiť

Nemajú iba všeobecný návod ako na obsluhu mikrovlnnej rúry. Veľmi rýchlo zistia, na čo je zaťažený ich partner a rady mu urobia svojim telom, doplnkami a technikami radosť. Dobrá milenka má skrátka vrodenú schopnosť odhadnúť, čo chlapa v posteli poteší. Vycibriť si ju správnymi otázkami a záujmom vie však takmer každú žena.

Rada sa učí

Dobrá milenka vie, že v sexe môže byť vždy lepšia. Neexistuje dokonalý rodič, chlap, žena ani milenka. Preto jej nie je cudzie štúdium sexu, mužského tela, rozkoší. Rada skúša, posúva svoje hranice a tým uspokojuje seba aj partnera. Vytvára podhubie na to, aby všetko v posteli klapalo.

© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ