Máte sexuálne predstavy? Čo skutočne znamenajú?

Pravda.sk | 15.03.2016 17:00
sex, vzťah, intimity Foto:
Čo sa vám melie v hlave a čo to znamená?
Sex s neznámym mužom alebo vášnivá noc so ženou? Aký majú tieto fantázie význam?

Snívate o sexe s vaším ex

Ak máte takéto predstavy pár mesiacov po rozchode, znamená to, že ho stále spracovávate. Je to istý spôsob, ako sa s rozchodom vyrovnávate. Ak o vašom ex začnete snívať po dlhých mesiacoch či dokonca rokoch od posledného kontaktu, znamená to, že vám ho niečo pripomenulo. Ak sa takéto túžby vo vašej hlave odohrávajú stále, mali by ste sa zamyslieť nad skutočnými citmi, ktoré k nemu prechovávate.

Snívate o sexe s neznámym mužom

„Rýchlovka“ so sexi mužom z baru, ktorého meno ste si vlastne ani nestihli zapamätať? Tieto predstavy primárne ani nesúvisia so sexom, ale skôr s vašimi skrytými stránkami osobnosti. Možno nie ste sama sebou, niečo pred druhými skrývate. Takéto predstavy sú pre vás oslobodzujúce.

Snívate o nevere

Vo sne ste prežili naozaj úžasnú noc plnú vášnivého sexu. Má to len jediný háčik! Mužom v hlavnej úlohe nebol váš partner… Nie, nemusíte mať výčitky svedomia. Takýto sen nemusí znamenať, že vášho drahého nemilujete dostatočne. Sny s neverou môžu signalizovať aj frustráciu z práce či z rodinného života, pred ktorými túžite ujsť.

Snívate o sexe so ženou

Takýto sen znamená, že v živote vám chýba neha, napríklad zo strany partnera. Keďže ženy a neha patria k sebe, túžba sa môže pretaviť do erotické sna so ženou. Nejde o to, že by ste mali pochybovať o vašej sexuálnej orientácii, ide o city, ktoré túžite dostať do vášho života.

© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ