Najčastejšie chyby žien pri orálnom sexe!

MaM | 05.03.2016 17:00
sex, vzťah, intimity Foto:
Pri vášnivej hre je potrebné používať aj ruky na jemnú masáž.
S orálnym sexom je to ako s varením. Stačí malá chyba a aj tá najväčšia snaha vyjde nazmar.

Naučené zlozvyky sa veľmi často objavujú práve pri uspokojovaní partnera ústami. Možno sa orálnych prehreškov dopúšťate aj vy.

Príliš rýchlo alebo pomaly

Rýchlosť je jednou z určujúcich vlastností, ktoré rozhodnú, či to viete, alebo nie. Muži nemajú radi strojové dráždenie v rýchlom rytme, no nepoteší ich ani príliš pomalé maznanie. Ideálna milenka vie kombinovať pomalé lízanie s rýchlym dráždením. Práve striedanie rýchlosti je určujúce pre mužské vyvrcholenie. Pri zlom nastavení rýchlostí jednoducho partnera ústami neuspokojíte.

Ostávate iba vo svojej hlave

Znamená to, že ste uväznená vo vlastných predstavách o tom, ako má vyzerať dobrý orálny sex. Babské reči a internet sú často zdrojmi mylných informácií o tom, ako to majú muži radi. Mnoho žien taktiku uspokojovania rozoberá paradoxne viac so ženami ako s vlastným partnerom. Pritom všeobecná rada na dobý orál neexistuje. Každý muž má iné preferencie a preto najväčšou chybou je nespýtať sa toho vášho, ako sa mu páči, keď k nemu pristupujete.

Úzke zameranie

Zameriavate sa len na telo penisu, alebo výhradne na žaluď. Chyba! Muž potrebuje pri orálnom sexe omnoho viac ako iba mať pery na svojom pohlaví. Povenujte sa jazykom láskaniu semenníkov, môžete predsa rukami masírovať partnerov zadok aj konečník. Striedajte hlboké vniknutia do pusy s tými plytšími. Ide o celú schému dráždenia genitálií, ktoré si vyžadujú viac ako len ústa smerom hore – dole a na malom priestore.

Orálny sex nie je masturbácia

Mnoho žien chodí partnerovi dlaňou po penise a na žaluď iba priloží pery. Toto orálny sex skutočne nie je. Pri vášnivej hre je síce potrebné používať aj ruky na jemnú masáž, penis a semenníky si vyžadujú prístup vyslovene pusou. V opačnom prípade partner pochopí, že v orálnom sexe doma nie ste a to sa mu páčiť nebude.

© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ