Päť masturbačných tipov na dokonalý pôžitok

MaM | 03.02.2016 17:00
žena, nahota, kúpeľňa Foto:
Urobiť si dobre vo vani znamená nechať si chvíľku pre seba.
Sama so sebou môžete zažiť oveľa viac, ako si myslíte.

Hovoríme o prípadoch, keď uvoľníte myseľ, telo a vydáte sa naprieč masturbačnými technikami, ktoré boli stvorené len na potešenie z orgazmu a dráždenia.

Zmeňte pohyb

Klitoris je zázračným gombíkom, ktorý môže priniesť mnoho potešenia, slasti a je to jedno z mála miest na ženskom tele, ktoré dokáže vyvolať rôzne typy rozkoše v závislosti od formy dráždenia. Veľkou chybou je, že mnoho žien sa uspokojuje po celý život tak ako to objavili v období puberty. Skúste zmenu. Zmeňte tlak. Dráždite klitoris nepriamo, v opačnom smere. Poklepkávanie je veľmi vzrušujúca technika. Dá sa povedať, že klitoris má nevyčerpateľné možnosti na hranie.

Vyskúšajte novú polohu

Najviac žien masturbuje prirodzene na chrbte. Je to ako so sexuálnymi polohami. Začnú byť nudné, ak ich neprestriedate. Skúste dráždenie v inej polohe. Ľahnite si na brucho, prípadne si dajte pod zadoček vankúšik ako pri milovaní. Nielenže bude poloha sama o sebe dobrodružstvom, ale ako aj pri sexe, budete zrazu dráždiť úplne iné miesta ako obvykle a to vašej rozkoši iba prospeje.

Nebojte sa análu

Áno aj pri sebaukájaní to nie je zlé miesto. Ste sama so sebou, masáž konečníka nie je nepríjemná. Máte čas, môžete vnímať potreby tela a uvidíte, že orgazmus cez konečník nie je výmysel. Navyše tu platí, že čo sa naučíte sama, s partnerom akoby ste našli.

Láskanie vo vani

Urobiť si dobre vo vani znamená nechať si chvíľku pre seba. Víno, olej do kúpeľa a vaše prsty na ohanbí. Na celkový pôžitok má veľký vplyv aj prostredie, v ktorom sa mu oddáte. No a dráždiť si pohlavie, maznať prsia a bradavky nežnými dotykmi je skutočne slastné. Vôbec sa nemusíte cítiť zle, ak sa hladkáte ako v porno filme. Je to predovšetkým vaše potešenie.

Náskok vďaka technike

Vývojári, lekári, odborníci na rozkoš dávajú hlavy dokopy len preto, aby vyniesli na svetlo sveta technické hračky maximalizujúce rozkoš. Zabudnite na klasický vibrátor. Dnes je na trhu množstvo zariadení, ktoré ani z ďaleka nepripomínajú tvar penisu, ale sú strojcami čistej rozkoše. Skúste občas objaviť sexuálne technické vychytávky. Navyše mnohé z nich sa dajú použiť aj vo dvojici. Investovať do vlastného potešenia nikdy nie sú vyhodené peniaze.

© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ