Čo bude trendy v sexe počas roka 2016?

MaM, Pravda.sk | 21.01.2016 17:00
Chce vás len odzadu? Foto:
Sexuálna poloha odzadu má tiež čo povedať ku trendom na rok 2016.
Nikto nechce ostať pozadu a získať titul staromódnej. To platí v móde, myslení aj v posteli.

Rok 2016 nám núka novinky, ktoré budú v kurze a oplatí sa ich začleniť do milostného života bez ohľadu, či chcete spraviť dojem na nového milenca, alebo tomu starému osviežiť všednosť.

Stále vedie čili príchuť

To znamená, že s pokračujúcou sériou kníh a filmov o pikantnom sexe sa určite netreba uspokojiť len s „vanilkovou“ príchuťou milovania. V roku 2016 sa stále bude vyžadovať, aby ste v sexe boli nielen nežnou, ale na správnych miestach vedeli pritvrdiť.

Sex s príchuťou masáže

Snaha posunúť úroveň sexuality niekam inam sa podpíše aj na objavovaní nielen nových sexuálnych polôh a praktík, ale aj rôznych kombinácii. Spojenie milovania s masážou je aktuálnym trendom. Pozor, nejde len o nejakú masáž, pokojne začleňte do hry aj masáž vagíny, ktorá vás dovedie k mokrému orgazmu a pánov bude tešiť exotická masáž prostaty.

Návrat klasiky

Móda sa opakuje. Tak je tomu aj v posteli. Po experimentoch za každú cenu sa na scénu vracajú staré dobré polohy ako misionár, jazdecká klasika, či doggy style. Obohatené však o technické vymoženosti. Malé erotické hračky, ktoré vylepšia zážitok, vankúšiky na sex, čo staré polohy spraví lepšími. Technika prenikla aj do sexu a ostať bez nej je akoby ste dnes ešte ani nemali mobilný telefón, nieto smartfón.

Vlastná kreativita

Aj v tomto roku bude pre muža najcennejším artiklom v posteli nielen vášnivá, ale aj tvorivá žena. Je jedno z akého uhlu vezmete svoju sexuálnu túžbu, je jasné, že partner dokonale ocení ak prídete s nápadom, s radosťou v očiach mu pripravíte sexuálne divadielko, rozkoš, prejavíte svoje erotické ja. Partner v tomto roku určite nechce v posteli ženu, čo vie iba roznožiť. To dokáže predsa každá. Chce váš osobitý sexuálny vklad. Pre šťastie v posteli sa oplatí zapojiť mozgové závity a naplno sa prejaviť.

© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ