Ranný sex. Ako si ho užiť a nepokaziť!

MaM | 09.01.2016 17:00
sex, vzťah, intimity Foto:
Ranný sex nie je určený na skúšanie nových polôh.
O rannom sexe sa hovorí ako o dokonalej vzpruhe, skvelom začiatku dňa aj nesmiernom zážitku.

Lenže tie najlepšie veci sa aj najviac dajú pokaziť. Dobrý ranný sex je aj trochu alchýmia.

Pozor na čistotu

Pred ranným sexom si treba spomenúť, že večerná sprcha nestačí. Tobôž nie večerné umývanie zubov. Jedinou možnosťou ako si neznepríjemniť milovanie pachmi, či nepríjemným pocitom, je zájsť do kúpeľne. Tu netreba byť príliš dlho. Umyť zuby, jazyk, pohlavie a šup sa spoločne zahriať. Pár minút, ktoré ak zvládnete vo dvojici môžu pokojne fungovať aj miesto predohry.

Pozor na rýchlovky

Sex pred odchodom do práce nebude na dlho. Preto sa hodí zohratým dvojiciam, ktoré už vedia ako na seba. Teda majú obľúbené polohy aj ťahy, ako sa priviesť čo najrýchlejšie k orgazmu. Nie je totiž nič horšie, ak ráno začne pokazeným sexom. To miesto naštartovania deň dosť znepríjemní.

Dlhé maznanie

Je najlepšie na víkendové prebúdzanie. Lenže pozor. Sexuálna túžba je rovnocenná s hladom a ak začnú spolu zápasiť, u muža obvykle víťazí prázdny žalúdok nad erekciou. Preto ak budete milovanie príliš predlžovať, muž zrazu prestane byť nadšený. Dá sa to však vyriešiť spoločnými raňajkami v posteli. Potom sa môžete milovať pokojne aj celé doobedie.

Spoločný biorytmus

Raný sex je super. Lenže nie v prípade, ak má niekto ráno o šiestej a druhý o desiatej. Na prejavy lásky je potrebné mať aspoň približne zladené predstavy o tom, čo je ešte ráno, kedy je fajn vstávať a kedy sa chcete ešte bez najmenšej aktivity vyvaľovať v perinách. Ak nie ste zladení na biologickej úrovni, ani na telesnej to fungovať veľmi nebude.

Neexperimentujte

Ranný sex je výhradne na potešenie. Nie je určený na skúšanie nových polôh, na experimenty, na to aby ste hneď z rána ohúrili. Vôbec nevadí, ak bude iba bežnou klasikou. Práve naopak. Cieľom je čo najpríjemnejšie prebudiť telo, nie pripraviť mu terapiu šokom.

© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ