Kedy je nevera partnera výlučne chybou partnerky?

MaM | 06.01.2016 16:57
sex, intimity, problém Foto:
Stačí pár chvíľ aktívneho nezáujmu a muž spraví z kamarátky milenku.
Na nefungujúcom vzťahu sú podpísaní vždy dvaja. V niektorých prípadoch je však ťažisko viny viac na partnerovi, no sú okolnosti, kedy si žena doslova koleduje, aby jej partner zahol za inou.

Málo radosti zo sexu

Máme to čierne na bielom. Nielenže mužom záleží na tom, aby bol sex dostatočne často, ale musí byť aj spontánny, radostný, skutočne šťavnatý. Ak preto žena s roztiahnutými nohami v pravidelnom intervale dúfa, že frekvencia bude stačiť na vernosť, je to veľký problém pre vzťah ako taký. Ak muž zacíti, že je o neho sexuálny záujem na bode mrazu, radšej si ide svoje sexuálne ego budovať k „susede“.

Málo, málo, stále málo

Reč je znova o sexe, pretože nedostatok tejto partnerskej komodity je dôvodom číslo jedna na mužskú neveru. Vzťah nie je len o sexe, ale ak nie je, prakticky nie je ani vzťah. Muži veľmi často vyhľadávajú sexuálne radosti a dokonca môžu partnerku milovať viac ako seba. Lenže keď príroda rozkáže a doma na bolesť hlavy nezaberajú ani lieky, pre muža je to jasný signál, aby sexuálnu energiu vybil síce bez lásky, ale efektívne.

Aktívna nevšímavosť

Ide o správanie ženy, keď partner prichádza s nápadmi, myšlienkami, novými hračkami, skrátka s rozžiarenými očami a nachádza miesto porozumenia objem pozornosti kratší ako žmurknutie okom. Stačí pár chvíľ aktívneho nezáujmu a muž svoje radosti predloží inej. Stačí, že správne zareaguje a zrazu bude z kamarátky milenka.

Benevolentný vzťah

Pošmyknúť sa môže každý. Problémom pre muža je, ak jeho milovaná zrazu skúsi aj iného chlapa. Muži vedia odpustiť, vedia dokonca akceptovať, že nešlo o city. V ich krvi však koluje vendeta a preto sa riadia pravidlom oko za oko, zub za zub. Ak ste raz partnerskú dôveru sklamali, môžete si byť takmer istá, že ani partner nebude mať veľké škrupule pri prekračovaní zákonov vernosti.

Idete do trojky

Muži o trojke snívajú. Je to jedna z najčastejších erotických túžob, no ostáva v rovine ako červené Ferrari. V skutočnosti nikdy neveria, že im bude stáť v garáži. Preto je aj trojka najmenej realizovaným snom a mužom to až tak nevadí. Ak partnerka povolí trojku, dáva tým na známosť, že jej nevadí, ak partner aspoň telesne poteší aj iné telo. A to si muž zapamätá aj vtedy, keď sa niekedy ocitne zoči-voči pokušeniu.

© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ