Aj príliš veľa sexu môže zabiť vzťah

db, Pravda.sk | 07.08.2013 10:00
sex, žena v posteli Foto:
Heslo "odtiaľ-potiaľ" by mohlo platiť aj v posteli.
Neplatí to len v živote, ale aj v posteli. Nemusíte byť expertkou na všetky praktiky, aby ste si svojho muža udržali.

V každom vzťahu

„Tým, že všade čítame, aký je sex vo vzťahu dôležitý a zvlášť pre mužov, stále som mala zo seba komplexy,“ vraví 27-ročná Martina, ktorú tento problém prenasledoval v každom jednom vzťahu. „Jednak som nevedela odhadnúť čas, kedy už spolu niečo môžeme mať, riešila som neustále, či to nie je skoro alebo naopak už neskoro a zakaždým som bola v kŕči a spytovala sa, kde asi robím chybu. A každý muž odo mňa ušiel. Nemám názor, že sa ho dá dobrým sexom udržať, tak to ani náhodou,“ dodala.

Zabijak vzťahu

Dobre dnes vie, že aj príliš veľa sexu dokáže vzťah zabiť. „Možno, že som v predchádzajúcom vzťahu vystihla vhodný čas, kedy už môžeme "vliezť do postele“, no neodhadla som to „množstvo“. Asi som sa mala zahrať aj na tú, čo niečo nevie, čo niečo odmieta, ktorú občas bolí aj hlava. Aby si ten muž príliš rýchlo nezvykol na to, že dostane, o čo si povie," myslí si dnes.

Už nič neriešim

„Náš vzťah sa rozpadol. Práve preto, že som v ňom nebola sama sebou, ale stále som niečo riešila a hlavne dbala na to, aby mal dostatočne veľa sexu. Spočiatku sme ho mali tak veľa, že som mu dokonca nedala v noci spávať. Stále som ho budila s tým, že som ho hladkala a bola som opäť pripravená,“ prezradila Martina, ktorá bola po náhlom rozchode bez vysvetlenia taká sklamaná, že si už dala dokonca záväzok, že nechce žiadneho chlapa. „Našťastie nejaký prišiel a rovno ten pravý. Vedela som to podľa toho, že v tom vzťahu som nič neriešia. Všetko išlo akosi samo. Aj "porcia sexu“ bola primeraná."