Fontánová nádhera zo ženského lona

Monika Schönová pre Žena.Pravda.sk | 10.05.2010 07:04
Fontánová nádhera zo ženského lona Foto:
Fontánová nádhera zo ženského lona
Eruptujete pre svojho vyvoleného v spálni ako Herliansky gejzír? Paráda! Nevýhodou je akurát dávať pri orgazme pozor, aby ste nevytopili susedov...

Prírodný úkaz, hodný obdivu
Aj keď sa pri fontánkach rozkoše nedejú záplavy ohrozujúce panelák, množstvo vypustenej tekutiny pri ženskej ejakulácii môže byť obdivuhodné. Ak už viete, ako u vás zvyčajne dopadne stimulácia bodu G, vybavte sa potrebným počtom uterákov a nič vás nebude rušiť. Pri sexovaní na posteli si dajte pod plachtu ešte nejakú igelitovú fóliu a môžete sa oddať intímnym chvíľkam.

Kde sa gejzírik vzal?
Napadlo vám niekedy pri tomto predstavení, že takúto atrakciu nemá doma každý? A kde sa oná tekutina vôbec berie? Pátrali po tom už aj vedci v období antiky a postupne objasňovali úlohu ženského ejakulátu. Najskôr prevládali teórie, že ide o „ženské semeno“ slúžiace k oplodneniu. No ešte v starom Grécku prišli lekári na to, že vylúčená tekutina má podnecovať sexuálnu túžbu a opúšťať ženské lono pri pocite najväčšej rozkoše.

Čo spálňa, to iné divadlo
Učencov a vedcov zaujímalo a dodnes sa skúma, aké je chemické zloženie tekutiny produkovanej pri ženskom orgazme. Štúdie sa zhodujú, že ide o rozdielne látky ako v moči, aj keď moč môže byť tiež prítomný. V rytme sťahov panvy sa hromadí tekutina, ktorej erupcia a množstvo sú individuálne.  Závisí to od intervalov naplňovania a vyprázdňovania žliaz behom jedného orgazmu a od páuz medzi jednotlivými vrcholmi. Nuž a nemusíte sa s týmto sprievodným znakom orgazmu za život stretnúť vôbec.

Cieľom môže byť cesta
Nielen ženskú ejakuláciu, ale ani samotný orgazmus sa niektorým ženám doposiaľ nepodarilo zažiť. Cesta hľadania môže byť zdĺhavá, ale ak vám nie je nepríjemná, pokračujte v nej. Možno je táto cesta pre vás cieľom a obohatí vás tak či tak. Netrápte sa nad tým, čo sa na túto tému už popísalo, riaďte sa len sebou – pokiaľ sa budete cítiť dobre a uvoľnene, je všetko ako má byť.

Text: Monika Schönová pre Žena.Pravda.sk
Foto: SHUTTERSTOCK