Gýč, nuda, strata času! Tieto znamenia romantike veru neholdujú

Pre niektorých je romantický večer s partnerom najkrajším okamihom týždňa, pre iného nuda a povinnosť, ktorej sa treba vyhnúť.

23.09.2022 13:02
jeseň, láska, rande, príroda Foto:
Jesenná romantika v prírode - nie každý ju vyhľadáva.
debata

Nie všetci, ktorí žijú vo vzťahu, romantike holdujú. Ale niektoré znamenia by ju zo svojho života najradšej doslova odsunuli. Ktoré to sú?

Panna

Viac než romantiku si toto znamenia užíva rutinu. Áno, panna potrebuje svoje rituály, ktoré nijako nenarúšajú jej zvyky. Sviečky či zaľúbené skladby sú skôr povinnosťou, ktorá sa od nej očakáva, než príjemné oživenie vzťahu. Panna sa k romantike sama „nenakopne“, ak teda od nej očakávate kvetnané prejavy lásky, príde sklamanie.

žena, zlá nálada, hnev, sťažnosť, mladá žena Čítajte viac Notorickí sťažovatelia! Tieto znamenia zverokruhu nájdu chyby vždy a všade

Blíženci

K životu romantiku nutne nepotrebujú. Majú priveľa záujmov, než aby sa zaujímali o takéto, pre nich zbytočné veci. Ak niekoho milujú, dávajú to najavo inak, nie kyticami kvetov ani večernými posedeniami pri splne mesiaca. To však neznamená, že blíženec nie je schopný hlbokých citov, len ich prejavuje menej romantiky.

Nemecká modelka Heidi Klum na archívnom zábere....
Naomi Campbell.
+7Herečka Libuše Šafránková pri preberaní ceny Týtý.

Vodnár

Vodnár nerád kráča s davom – ak všetci ostatní oslavujú Valentína kyticou kvetov, romantickou večerou a podobne tradičnými vecami, vodnár nemôže urobiť to isté. Musí predsa existovať čosi iné, čím prejaví svojej láske náklonnosť – a aj sa o to snaží. Romantika je preňho gýč, s ktorým nechce mať veľa spoločného.

Herečka Diana Mórová oslavuje narodeniny 18....
Moderátorka Marianna Ďurianová.
+7Speváčka Katka Koščová (narodená v znamení...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #romantika #znamenie zverokruhu

+ Nie je každý deň dobrým dňom, snažte sa ho sami čo najviac vylepšiť.
Pri najlepšom myslení sa nenechajte...

+ Netrávte dni pred obrazovkou, ubližujete tým len sami sebe.
Nezabúdajte na poistenie, na určitých veciach sa...