Stres? Tieto znamenia zverokruhu sú proti nemu zvlášť odolné

Niektorí ľudia majú pokojnú povahu, náročné situácie riešia s prehľadom a len tak ich niečo nevyvedie z miery. O ktorých znameniach zverokruhu je reč?

15.05.2022 13:00
žena, stres, knihy, krik, učenie Foto:
Premáha vás stres?
debata

Vodnár

Vodnári si užívajú pokoj s obrovským prehľadom. Vďaka vyrovnanosti a skúsenostiam dobre vedia, že stres je len strata času. Oveľa dôležitejšie je pre nich pozerať sa na veci čo najpokojnejšie, aby čo najrýchlejšie našli zo zlej či napätej situácie východisko. Ich odolnosť voči stresu je pre ostatných obrovskou pomocou, pretože vodnári majú pre svojich blízkych vždy cestu von zo zhonu či stresu.

Herečka Diana Mórová oslavuje narodeniny 18....
Moderátorka Marianna Ďurianová.
+7Speváčka Katka Koščová (narodená v znamení...

Lev

Lev sa nenechá len tak niečím rozčúliť či vyviesť z miery. Vždy má prehľad o každej situácii a presne vie, čo má robiť, aby vyriešil konflikty a krízy. Lev je teda dosť odolné znamenie voči stresu – aj preto, že vždy vie vyhodnotiť závažnosť celej situácie a jej naliehavosť. Dokáže prevziať dominantnú úlohu a povedať ostatným, čo majú v krízovej situácii robiť.

Speváčka Martina Schindlerová počas večera aj...
Herečka Pamela Anderson na prehliadke Vivienne...
+7Helena Vondráčková podpisuje svoj nový album...

Rak

Rak má mimoriadny organizačný talent. Radšej si všetko plánuje mesiace dopredu a chce byť pripravený na všetko. Nepredvídané stresové situácie sú preto pre neho mimoriadne zriedkavé. Rak má obrovský strach zo zlyhania a preto sa takýmto situáciám, v ktorých hrozí stres, úspešne vyhýba. Výsledkom je, že rak pôsobí vždy vyrovnane a je pripravený na všetky scenáre.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #znamenie zverokruhu

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...