5 znakov, že nie ste typ vhodný na dlhodobé vzťahy

Niekedy je lepšie poznať o sebe pravdu, ako trpieť sebaklamom. Spoločenské usporiadanie je podriadené masovým predstavám o rodine. Jeden partner a pár detí. Lenže sú typy osobností, ktorým jednoducho vzťah nevyhovuje. A bude pre nich lepšie, ak sa ani nebudú snažiť vtesnať do partnerskej „škatuľky“. Nikdy by neboli šťastní.

28.11.2021 13:00
žena, kučeravé vlasy, úsmev, dôchodkyňa Foto:
Na život sa pozeráte ako na príležitosť žiť ho naplno.
debata (3)

Vzťahy pre vás nie sú priorita

Na život sa pozeráte ako na príležitosť žiť ho naplno. A plánujete budovať skôr svoj život, kariéru a šťastie, ako vrážať čas, energiu aj lásku do partnerstva, ktoré či chcete alebo nie, nikdy nebude ideálne. Vtedy majte radšej viac kamarátov, ako jedného partnera.

Máte „svoj“ život

No a nechcete ho zmeniť. Máte koníčky, kamošky, prácu a nemáte túžbu prekopať svoje zvyky od základov len preto, že vám okolie tvrdí, že potrebujete chlapa aj svadobné šaty. Ide o častý fenomén žien, ktoré sú dlho samé. Zrazu im vadí, ak by sa mali prispôsobovať a odkrojiť z toho, čo napĺňa ich každodennú rutinu. Ak sa cítite spokojne so životom naplneným vrchovato aktivitami, partnera budete cítiť ako obmedzovanie.

Desí vás predstava rutiny

Nuž, s jedným mužom toho môžete zažiť mnoho, ale ak máte pocit, že nechcete všetky roky tráviť iba s jedným partnerom, tak sa príliš neviažte. Majte viac kamarátov s ktorými prežijete dobrodružstiev, ako ponúka stála rutina. Ktorá však môže niekomu naozaj vyhovovať. Len vám nehrá do karát.

láska, rozchod, žena Čítajte aj Pozor na pocity a túžby, ktoré si môžete pomýliť s láskou

Podporí vás okolie

Je jasné, že rodičia aj mnohí ďalší vás budú tlačiť k tomu, aby ste sa vtesnali do predstavy ako sa v spoločnosti presadzuje. No ak máte skutočne dobrú priateľku, tá vám pokojne prizná farbu. Ak ocení, že ako single ste najlepšou verziou seba samej, tak to nemeňte. Pravdepodobne to tak aj sama cítite.

Milujete erotické dobrodružstvá

Sú možnosti, ako nimi oplývať aj v dlhodobom vzťahu. No to si potrebujete nájsť partnera, ktorý rád požičiava svoju partnerku. No tých nie je tak veľa. Preto ak milujete divoké sexuálne dobrodružstvá, tak jeden partner na celý život pre vás skutočne nie je riešenie. Preto sa radšej sústreďte na to, aby ste ochránili svoje zdravie. Pretože to je najdôležitejšie, či už máte sex ako single, alebo v páre.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #single #monogamia #sloboda vo vzťahu #vzťah k práci #voľnočasové aktivity

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....