Nech žijú konflikty! Tieto znamenia ich priam vyhľadávajú

Niektoré znamenia zverokruhu sú temperamentnejšie ako iné. Ich nátura má za následok aj to, že sa do konfliktov dostávajú rýchlejšie a častejšie ako ostatní. Priam sa môže zdať, že ich vyhľadávajú. O ktoré znamenia ide?

20.09.2021 15:00
spolubývajúca, kamarátka, žena, hádka Foto:
Niektoré znamenia zverokruhu sú temperamentnejšie ako iné.
debata

Býk

Ak niekto spochybňuje verejne názor býka, ten to berie ako osobný útok a ide do boja. Býk sa často javí okoliu ako netolerantný a úzkoprsý, zo svojho presvedčenia neustúpi ani o milimeter, je útočný a nepríjemný. V konfliktoch a pri hádkach je šikovný, nemá strach ohnivo diskutovať. V prijímaní prehry či nejakého kompromisu však býk nerobí nikdy krok smerom k súperovi.

červené víno, romantika Čítajte viac Romantika? Len to nie! Tieto znamenia ju k životu rozhodne nepotrebujú

Blíženci

Sú často len nepredvídateľní, pretože ich stav mysle sa môže zmeniť v jedinom momente. Nie nadarmo sa hovorí, že majú dve tváre. Spočiatku diskusie sa javia ako racionálne rozmýšľajúci, ale nastane zlom a zrazu je pred vami poriadny „zúrivec“. Blíženec si konflikt dokáže „vypýtať“ a jeho oponent už nedokáže vyviaznuť bez ujmy.

láska, vzťah, hádka, krik, muž, žena, dvojica Čítajte viac Viem to a hotovo! Ktoré znamenia sú o svojej pravde presvedčené do posledného dychu?

Baran

Baran rozhodne počas konfliktov nemlčí ani sa nedrží mimo či v ústraní. Jeho slová sú priame a zväčša úprimné. Jeho temperamentný charakter spôsobuje, že konflikt s baranom môže trvať niekoľko dní, baran sa nevzdáva a jeho protivník, ak chce mať pokoj, sa jednoducho stiahne.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #hádka #konflikt #znamenie zverokruhu

+ Nebojte sa budúcnosti, budujete si ju predsa sami.
Nerobte všetko len pre peniaze, robte to preto, lebo chcete....

+ Nezabúdajte na pitný režim, nezanedbávajte ho v žiadnom období.
Ak budete zanedbávať prácu, vaše peniaze nebudú...