Prstoklad pre dokonalý sex. Tieto tipy by si mala osvojiť každá dvojica

Vášnivé a divoké milovanie nie je len o pohlavnom spojení. To už vie asi každý, kto raz skúsi sex s milovaným človekom. V zásade však platí, že celkové potešenie zo sexu rastie s počtom zapojených častí tela. A kde máte počas milostnej aktivity prsty vy? Sú neskutočným stimulantom potešenia. Ak ich viete využiť na maximum.

29.07.2021 11:00
sex, vzťah, intimity Foto:
V rukách máte skutočne moc vyvolávať potešenie na počkanie.
debata

Úvod vďaka prstokladu

Dotyky s milovaným človekom vždy vyvolá príjemné chvenie, vlnenie a v niektorých prípadoch aj divoké búchanie srdca. Obvykle sa úvody dejú cez dlane a prsty. Niekedy stačí len precítiť práve úvodné dotyky viac, ako to bežne robíte. Precítenie dotykov a ich pomalé vedenie dá predohre a milovaniu úplne iný rozmer. Veďte prsty telom partnera cielene a uvidíte, ako to vášmu milovaniu prospeje.

Prsty majú úlohu aj pri oráli

Nevynechávajte ich. Pretože nimi môžete príjemne stimulovať partnera v oblasti zadku, semenníkov, alebo aj koreňa penisu. Nie je nič horšie, ako keď máte pri tejto činnosti ruky vedľa tela. Aktívne ich zapojte. Tento trik šepnite aj partnerovi. Rovnako vás môže stimulovať prstom na vode G, počas toho, ako sa vám venuje orálne. Je to slasť, ktorá mnohé ženy vie priviesť až k mokrému orgazmu.

Pomôžte si sama, aj partner vám pomôže

Zlaté pravidlo úspešného milovania. Niektoré ženy potrebujú k vyvrcholeniu aj dráždenie klitorisu. No a to viete docieliť správne nasmerovanými prstami. Pokojne ich môžete použiť na zvýšenie rozkoše pri mnohých milostných polohách. Partner určite nebude proti, ani nebude žiarliť, keď sa potešíte aj sama.

sex, vzťah, intimity, šťastie Čítajte aj Obedný sex. Má výnimočné čaro aj prínos pre telo

Prstami na skusy

V rukách máte skutočne moc vyvolávať potešenie na počkanie. Jemnými bruškami prstov sa môžete vybrať aj na poznávanie nových erotogénnych zóna rôznorodých zákutí. Skúste bubnovanie po tele, masáž, zájdite na miesta na mužskom, ale aj svojom tele, kde ste neboli. Vekom sa totiž telo mení a zvyknú sa prenastaviť aj erotogénne zóny. Pravidelnou kontrolou prstami budete vždy vedieť, čo vám robí dobre.

Moc ženy sa skrýva v prstoch

Pre mnohých mužov sú ženské ruky fetišom. Spojte s milovaním, predohrou, alebo dohrou aj jemné škrabkanie chrbta, alebo iných častí tela vašimi nechtami. Uvidíte, že to bude o rozkoši. Dokonca ak zaboríte nechty do mužského chrbta tesne pri jeho vyvrcholení, bude mať muž vďaka iskierke bolesti silnejšie orgazmy. Skúsite? Škrabkanie po milovaní ho zasa udrží s vami v posteli. Jednoducho stačí malá zmena prstokladu a vaše milostné zážitky budú dlhšie, krajšie a intenzívnejšie.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #milovanie #dotyky #orálny sex #vzrušenie

+ Nie je každý deň dobrým dňom, snažte sa ho sami čo najviac vylepšiť.
Pri najlepšom myslení sa nenechajte...

+ Nebuďte negatívny, práve naopak, konečne máte dôvod na úsmev.
Úspech príde vtedy keď sa budete snažiť a...