Nemá partner chuť na sex? Toto ho nabudí a nie je to sexy bielizeň

Strata chuti na intímne hry môže byť podmienená mnohými vecami. Ženám obvykle napadne jediná hrozba a tou je milenka. Chyba. Muži, ktorí majú milenku sa paradoxne na domácej pôde snažia uhrať sexuálny život bez zmeny. Za poklesom aktivity stoja často úplne iné príčiny. Spoločne ich môžete eliminovať.

19.04.2021 15:00
Mužské libido hlási historické minimá! Foto:
Strata chuti na sex je u mužov po 35 roku života prirodzená.
debata (1)

Zabudnite na zvodnosť

Ženské časopisy sú plné tipov a rád o tom, ako v partnerovi navodiť túžbu. No v praxi sa môžeme stretnúť s tým, že takéto rady od stola v posteli vôbec nefungujú. Dôvod? Málokedy mužovi klesá libido z dôvodu, že nemáte štekle, alebo sexi bielizeň. Naopak. Príliš zvodné správanie môže vyvolať tlak a stres, ktorý rozhodne neprospeje vzrušeniu, skôr zlyhaniu. Skúste to radšej inými cestičkami k posteli.

Vyjdite na prechádzku

Prechádzka je unikátna možnosť, ako si zlepšiť vzťah, intímny život a inšpirovať partnera k sexu. Nič zložité. Dokonca dovolené aj v lockdowne. Poradkyňa v oblasti vzťahov Mary Kay Cocharo zaraďuje prechádzku k najsilnejším zbraniam proti sexuálnej stagnácii. Chôdza odbúrava stres. Počas prechádzky sa máte možnosť rozprávať a vytvoríte si na seba čas. Pozor, držte sa za ruky. Toto romantické gesto už z ulíc mizne, ale ak ho oživíte, ostatní vám budú závidieť. Aj preto, že váš intímny aj každodenný život bude omnoho lepší, ako ho má väčšina.

kniha, žena, čítanie, oddych, úsmev, dievča Čítajte aj 4 nečakané aktivity, ktoré výrazne zlepšia sexuálny život

Inšpirujte ho k športu

Strata chuti na sex je u mužov po 35 roku života prirodzená a opak sú skôr výnimky. Ak však chcete dosiahnuť zvrat udalostí, je vhodné staviť na poznatky z medicíny. Po tomto veku totiž mužom začína pozvoľne klesať tvorba testosterónu. No a ten je hlavný zdroj intímnej túžby. Bez neho môžete chodiť po byte aj nahá a ani náznak života v nohaviciach u muža sa nekoná. Ako na to? Nahovorte ho na silové cvičenie. Nielenže sa mu zlepší postava, ale práve silové cvičenie dokáže zvýšiť hladiny testosterónu na úroveň mladosti.

Rituály šťastia

Znie to ako z motivačnej knihy, ale aj Mary Kay Cocharo hovorí, že len v šťastnom vzťahu sa rodí aj sexuálne šťastie. Snaha vychádzať spolu čo najlepšie a vidieť na tom druhom viac pozitív ako negatív, je aj cesta k vzrušujúcemu životu. Partnera nenabudí, ak mu od rána do večera hovoríte o jeho chybách. On ich pozná. No stačí naznačiť iskierku lásky a rád vás (nielen) pohladká.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #vzťah #libido #milovanie #dlhodobý vzťah #chuť na sex #nechuť na sex

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...