Etika sexu. Čo by mala vedieť každá žena pred tridsiatkou?

Po tridsiatke majú ženy údajne najlepší sex. No nie je to zadarmo. Práve do tohto veku sa totiž väčšina zvykne doučiť pravidlá sexuálnej etiky a spoznajú svoje telo. Nikto však nehovorí, že sa to nedá zvládnuť aj v skoršom veku. Ak vám ešte pár puzzle chýba do skladačky dokonalému sexu, stačí ich ovládnuť a využiť v prospech rozkoše.

02.03.2021 13:00
sex, vzťah, intimity Foto:
Masturbácia nie je len instantný balíček príjemných pocitov.
debata (10)

Skončite s pretvárkou

Ničomu nepomôže. Lindsay Tigar sa venuje vzťahom a radí ženám, ako zlepšiť sexuálny život a prvou radou je, aby sa prestali v posteli pretvarovať. To v praxi znamená skončiť s predstieraním orgazmu a prestať klamať seba aj partnera. To bude znamenať, že sa obaja budete snažiť viac a to sexu iba prospeje.

Povedzte si, čo chcete

Osemnásťročné dievčatá len zriedka povedia, čo by od partnera chceli. No za pár rokov strávených v posteli už majú čo na srdci, to na jazyku. Spoznajte svoje telo a hovorte o tom, čo vám robí dobre. Čím skôr začnete, tým viac si v posteli užijete. Nie je netaktné požiadať v posteli o rozkoš. Naopak. Skúsená žena vie, že je to na mieste.

Dajte a dostanete

Žena spokojná v posteli podľa Lindsay Tigar nielen žiada, ale sa aj pýta. Zistíte, že ak vyjdete sexuálne v ústrety partnerovi, tak partner vyjde v ústrety vám. A výsledkom tejto rovnice je dokonalý sexuálny súlad a plnohodnotné uspokojenie vo vzťahu.

Masturbujte

Nielen kvôli rýchlemu potešeniu, ale aj kvôli spoznaniu vlastného tela. Masturbácia nie je len instantný balíček príjemných pocitov. Ide aj o šlabikár oboznamovania sa s vlastným telom. Čím viac spoznáte zákutia svojho tela, tým viac rozkoše si môžete užívať aj keď nebudete sama.

Nebojte sa experimentov

Máloktorá žena vám povie, že intímny život začala misionárom a celý čas jej stačí. Práve naopak. Čím viac o sexe viete a čím viac toho skúsite o to bude bohatšia aj plejáda vašich pocitov. Posúvajte hranice, objavujte, skúšajte čo je dobré. Za dverami spálne nie je predsa žiadna inšpekcia, ktorá vás bude posudzovať alebo odcudzovať. K etike sexu patrí aj inovácia. Inak sa stráca iskra.

Nečakajte a iniciujte

Zabudnite na to, že je slušné čakať na aktivitu partnera. K etike erotiky patrí aj to, že nebudete čakať v závese na to, čo si partner zmyslí, ale sama prebudíte svoje zmysly. Ženy po tridsiatke už málokedy čakajú, že sa partner sám dovtípi, čo chcú. No čakať nemusia ani mladšie ročníky. Omnoho skôr si tak užijú uspokojivý sex.

© Autorské práva vyhradené

10 debata chyba
Viac na túto tému: #masturbácia #experimenty v posteli #sexuálny život #zrelý vzťah #etika #milostný vzťah

+ Netrávte dni pred obrazovkou, ubližujete tým len sami sebe.
Nezabúdajte na poistenie, na určitých veciach sa...

+ Výsledky neoklamete, preto buďte radšej úprimný hneď od začiatku.
Nebojte sa neustále, kazí vám to vykonávať...