Najlepší muži v posteli? Podľa týchto znakov ich (vraj zaručene) spoznáte...

Preferencie každého z nás sa v prípade sexuálnych pôžitkov a uspokojenia líšia. Nájsť univerzálny kľúč na to, kto môže byť skvelým milencom, nie je celkom možné. Ale to neznamená, že sa o to nemožno pokúsiť.

25.02.2021 09:00
shutterstock 1853488096 Foto:
Holá hlava, brada či tetovanie... zdá sa, že medzi atribútmi vzhľadu dobrých milencov sú všetky...
debata (6)

Aj nedávna anketa portálu OnBuy.com sa zamerala na to, ktorí muži sú podľa žien najlepší milenci. Na priekskume sa zúčastnilo 4550 žien, ktorých úlohou bolo určiť vizuálne atribúty najlepších milencov. Teda, samozrejme, podľa vlastných skúseností. Úlohou žien bolo prebrať si v hlave zoznam svojich sexuálnych partnerov a priradiť im najvýraznejšie vizuálne črty, ktorými disponovali. Zoznam TOP 15 zhodných fyzických vlastností sa následne ocitol v rebríčku a bol zoradený do poradia podľa miery výskytu v jednotlivých odpovediach.

Z rebríčka celkom jasne vyplynulo, že najčastejším atribútom dobrého milenca sú pre ženy muži s bradou. Až 73 percent z nich označilo práve takýchto partnerov za skvelých milovníkov, ktorí dokázali priniesť v posteli najviac rozkoše. Podľa sexuológov sa brada často u mužov spája s výraznejšou mužnosťou, zrelosťou a skúsenosťou, ale aj dominanciou, čo sa zjavne pretavuje aj do správania sa za dverami spálne. A ženy podobné správanie oceňujú.

Druhá najčastejšia črta dobrých milencov boli hnedé oči. Vyslovilo sa pre ne 71 percent žien. Na tretej priečke prekvapivo skončili muži ozdobení piercingom. Získali len o jedno percento menej ako hnedookí páni. Najčastejšie pritom išlo o piercing nosa a bradaviek. So 68 percentmi hlasov skončili muži so širokými ramenami. Tie pôsobia zjavne na ženy ochranársky a opäť je to možno aj o dominancii a prevahe, ktorú muž partnerke pri sexuálnej aktivite vizuálne ukazuje. Prvú päťku potom uzatvorili muži s tetovaním (62 %).

Do zoznamu TOP 15 vizuálnych čŕt dobrých milencov sa prepracovali napríklad aj hnedé vlasy, okuliare s dioptriami, veľké dlane, výrazné lícne kosti či husté obočie a muži bez vlasov. Takéto vizuálne črty sú často aj prejavom vysokej hladiny testosterónu, čo sa podpisuje na sexuálnej túžbe aj výkonnosti.

© Autorské práva vyhradené

6 debata chyba
Viac na túto tému: #sex #anketa #milenec #dobrý

+ Nie je každý deň dobrým dňom, snažte sa ho sami čo najviac vylepšiť.
Pri najlepšom myslení sa nenechajte...

+ Myslite hlavne na seba, doteraz ste mysleli na ostatných.
Pokiaľ niečo potrebujete, nečakáte na zľavy a...