Tri znamenia zverokruhu, ktoré nevedia, kedy majú držať jazyk za zubami

Otvoriť ústa a bez problémov z nich vypustiť svoje názory na všetko. Pre niekoho výhoda, pre iného prekliatie.

18.01.2021 15:00
žena, nepríjemná, hádka, hnev, mrzutá, Foto:
Okoliu priveľmi nevoňajú vaše názory?
debata (3)

Každý by mal mať istý takt, kedy si uvedomí, že v tejto situácii by mal predsa len mlčať. Bohužiaľ, táto schopnosť niektorým ľuďom chýba, zvlášť týmto znameniam:

Lev

Lev sa síce vyznačuje značnou dávkou empatie, ale… Pri rozhovoroch si zvyčajne nevšimne, keď už zachádza priďaleko a jeho slová sú človeku oproti nemu nepríjemné. Jeho vyjadrenia potom môžu nabrať iný účinok, než si lev predstavoval. Ak levovi na niekom čosi nevyhovuje, okamžite púšťa slová z úst, nezaváha ani na minútku. Nevhodnými slovami sa dokáže rýchlo obrať o priateľov, na druhej strane, nemá problém si vďaka svojej empatii rýchlo nájsť nových.

Vodnár

Vodnár dokáže byť až nepríjemne drzý a na perách mu neustále vidia štipľavé žartíky. Vodnári radi zabávajú a rozosmievajú ostatných ľudí svojím otvoreným a priamym spôsobom komunikácie. Bohužiaľ, toto znamenie zverokruhu nezaregistruje, kedy je na hranici. Vodnár ani pri vážnych diskusiách nechápe, kedy je čas prestať a trocha premýšľať.

Baran

Podobné je to s baranom. Aj on je drzý, otvorený a priamy. Často skĺzne do netaktnosti, o ktorej si myslí, že je iba veselou iróniou. Nie je. Baran často nevenuje pozornosť tomu, čo jeho výroky a správanie vyvolávajú u jeho blízkych. Hlavné je, aby sa bavil. Spravidla si ani nevšimne, ako veľmi môže svojimi slovami ublížiť okoliu.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #názor #znamenie zverokruhu

+ Výsledky neoklamete, preto buďte radšej úprimný hneď od začiatku.
Nebojte sa neustále, kazí vám to vykonávať...

+ Nedávajte do svojho tela niečo čo viete, že by vám mohlo uškodiť.
Zmena nie je pre každého, preto si to ešte...