Vo vzťahu sú dominantní! Ktorých znamení okrem býka sa to týka?

Niektorí ľudia sa radšej podriaďujú iným, nechcú byť vo vzťahu tí, ktorí velia.

26.10.2020 13:00
manželia, dôchodcovia, seniori, rozmýšľanie,... Foto:
Život s dominantným partnerom?
debata

Ale nie nasledujúce znamenia zverokruhu! Ich povaha ich predurčuje na to, aby boli vo vzťahoch dominantní.

Tieto tieto tri znamenia zverokruhu to platí najvýraznejšie:

Býk

Býk je mimoriadne majetnícky. Preto vo vzťahu úplne prevezme kontrolu nad svojím partnerom a rýchlo začne žiarliť. Pre svoju žiarlivosť si často ničí vzťahy, pretože nie všetci sú ochotní sa neustále podriaďovať či vysvetľovať býkovi jeho predstavy o partnerovej nevere. Len ťažko dokáže ovládať svoje nenegatívne pocity, pokiaľ ide o istú „voľnosť“ pre partnera. Pre býka niečo také neprichádza do úvahy.

Lev

Lev je hrdé znamenie zverokruhu. Aj vo vzťahoch má sklon k značnej arogancii a vyžaduje si veľa pozornosti. Vďaka tomu pôsobí lev veľmi dominantne. Je však tiež veľmi vášnivý, takže jeho arogantné správanie smerom k partnerovi mu často býva odpustené. Týmto štýlom si lev udržiava vo vzťahu permanentnú nadvládu.

Škorpión

Škorpión je často záhadný, preto je pre ostatných ľudí sexuálne veľmi atraktívny. Akonáhle sa však škorpión ocitne v trvalom vzťahu, prejavuje sa extrémne dominantne. Aj kvôli svojej nedôverčivej povahe má tendenciu spochybňovať každý krok, ktorý partner urobí. Najmenšie chyby zo strany partnera neustále vyťahuje a komentuje. Pre druhú stranu to môže byť úvavné, dokonca až tak, že jedného dňa povie aj dominantnému škorpiónovi dosť – buď sa spamätá, ale sa vzťah rozpadne.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #dominantnosť #znamenie zverokruhu

+ Nie je každý deň dobrým dňom, snažte sa ho sami čo najviac vylepšiť.
Pri najlepšom myslení sa nenechajte...

+ Správna zdravá životospráva sa ukáže aj na vašej pokožke.
Načo vám je sláva a peniaze, keď vás doma nikto...